dinsdag 30 augustus 2011

Ziekenhuis dag 59

Oké, nu ben ik er dus echt helemaal klaar mee.


Met hier.


Met het gezeik.


Met het onlogische dat hun proberen logisch te lullen.


Ik heb er méér dan genoeg van.


Gisteren komen ze ineens zeggen dat ik naar een eenpersoonskamer moet verhuizen. Iets wat jaren onmogelijk was kan nu spontaan.(logisch) Juist nu ik er geen zin meer in had. (wie mijn kamer wel eens heeft gezien weet waarom). Moest dus ALLES verhuisd worden, alles van de muren alle kaarten, echt alles. 'we helpen je wel' ja dat is je geraden ook. Je denk toch zeker niet dat ik lucht heb om dit hele circus af te breken! Onder helpen bleken ze te verstaan; we gooien alles op je bed, rijden dat bed een andere kamer in en klaar(logisch). Ben ik dus ruim 4 uur bezig geweest om alles op te ruimen en weer een plekje te geven. Ik mag ook niet meer de gang op zonder kapje. En alleen naar de douche en wc en verder niet. Want nee, ook douche en wc op de kamer word te lux hè. Toen ik wees op het chronisch stopcontacten-tekort was het antwoord dat dit het maximale aantal was wat mocht en dat ik dus maar af en toe een stekker om moest wisselen. Dat was het hoofd van de afdeling. Ja hallo pippo! Denk jij nou serieus dat ik lucht heb om de godganse dag stekkers in en uit een stopcontact te gaan halen?! Dan moest mijn laptop maar weg, want die was toch niet belangrijk. Sorry?! Niet belangrijk!!?? Die is in heel deze kamer het belangrijkste ja!! Maar goed, we kwamen er niet uit. En dus heb ik het -creatief als ik ben- zelf opgelost. Bij de losse accu van mijn beademingsmachientje zitten 3 stopcontacten. Dan zet ik die toch vol! Ik dop mijn eigen boontjes wel, logisch;-).Ik gebruik dat ding nu toch alleen maar 's nachts en dus heb ik die accu niet zo veel meer nodig. Ben ik heel benieuwd of deze groep het wel houd, maar goed, dat is hun probleem. Om het allemaal nog wat duidelijker te maken moest ik op de foto. Ja daar mag ik wel heen maar naar de hal niet. (logisch) En dan moet je weten dat je om bij de foto te komen vrijwel bij de hal bént. 'omdat dat niet zo lang duurt' nee hoor, inderdaad, ik hoefde er maar 3 kwartier te wachten voor ik uberhuaupt aan de beurt was,dat is inderdaad helemaal niet zo lang. Dat ik dan in een rolstoel zit waar later ook weer anderen in zitten en die nooit word schoongemaakt is geen probleem. En ook de controleapperatuur ed die van patient naar patient gaan mogen gewoon in en uit zonder schoon gemaakt te worden. Het is wel een contactbesmetting maar dat maakt allemaal niks uit. (logisch) Ik snap best dat ze voorzichtig moeten zijn en zo en dat ze op moeten passen dat ik niemand besmet en dat ik dus in isolatie moet. Maar je doet het óf goed, óf helemaal niet. Niet op vrijdagmiddag en het hele weekeind mij maar een beetje rond laten lopen en alles maar een beetje aanzien omdat het (bijna) weekeind is en we dus rustigjes aan doen, en zeker geen zin hebben in gedoe(logisch)en dan op maandag ineens een hoop paniek gaan maken. Pleur op! Die bact trekt zich er niks van aan wat voor dag het is hoor!
Maar goed, nu lig ik dus hier (op kamer 203 voor mensen die kaartjes sturen) en ik ga niet als er weer eens iemand komt die zieker is of een enger beest heeft weer verhuizen. ' ja dat kan ik niet garanderen' zei de verpleging. Nou laat ik dan 1 ding zeggen wat ik jou met 100% kan garanderen; als ik nu weer in pak ga ik óf naar huis óf naar Groningen en verder ga ik helemaal nergens meer naar toe! Ik ben niet een of andere jo-jo! Aju!

(zo, dat is er uit, altijd leuk en positief he, mijn blog!) ;-)

Ik ga nog even verder chagrijnen..........

5 opmerkingen:

 1. Ha ilse,Je bent nu officieel besmet verklaard geloof ik. Ben zelf ook beetje verkouden maar kom snel weer even bijpraten. Sterkte op je nieuwe kamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He die Ils
  Jeetje wat een gedoe toch allemaal....ha ha maar toch je 1 persoonskamer,moeten we een pakje aan als we naar binnen komen?de zwarte nagellak hadden ze niet meer,jammer he,Franz zo met de auto van Kevin aan de slag,hij is met het openbaar vervoer naar school,wilde niet meer met de bus,ik ga zo een patatpan voor oma kopen...nou joh hou je taai,zie je snel,kus van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi,
  Wat ontzettend vervelend allemaal en ja het is echt allemaal heel logisch uhmmm. Je snapt er toch helemaal niets meer van. Nou succes en hopelijk een rustige dag voor je.
  Liefs,A-M

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi ilse
  wat een belachelijke toestand daar. al dat gesol met jou. ze weten zich blijkbaar geen raad met iemand die zo lang in het ziekenhuis ligt. je hebt recht op een 1 persoonskamer met badkamer. misschien heb je dat allang gedaan maar ga het aan de klachtencomissie melden of dreigen met een stuk in de krant of op tv. ik erger me al als ik het alleen maar lees en jij moet dit maar ondergaan. je ligt daar toch niets voor je lol? ik snap dat je daar chagrijnig van wordt.hopelijk mag je snel naar groningen en ben je van dat ziekenhuis af.
  groetjes Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha meid, een heel gedoe....Balen van dat verhuizen, is idd zo'n werk, dat heb je met al die spullen :) k Hoop dat t beest gauw weggaat en je weer uit je isolatie mag, wat het dan ook precies inhoudt, want idd zijn ze niet echt consequent. Frustrerend!
  Hou je haaks en beterschap!
  xxx
  Jorine

  BeantwoordenVerwijderen