zaterdag 20 augustus 2011

ziekenhuis dag 49

En toen was het alweer weekeind..

Saai, bah. dat duurt altijd zo lang. Gisteren dacht ik ook al steeds dat het zaterdag was, dus nu duurt het extra lang, haha! Naja, ach, weinig aan te doen. Vannacht weer lekker geslapen, zuurstof nog op 3 en alles eigenlijk wel goed. Gisteren niet naar buiten geweest, had tegen de tijd dat het avond was toch niet zo'n zin meer, ik was moeoeoeoeoeoe, maar dat komt nog wel een keer. Verder eigenlijk weinig nieuws, gisteren een beetje de hele dag gehangen. De opstartprobleempjes duurde de hele dag zeg maar, haha! Wel wat rond gelopen op de afdeling, wat trouwens een hele tour is met al die slangen en stekkers, maar goed, het lukt! :-) Mijn eigen longarts niet meer gezien, die zal geen nieuws hebben gehad, of misschien had ze het druk gehad of heeft ze dienst vandaag, geen idee. Maakt ook niet zo heel veel uit. Ben alleen erg benieuwd naar een datum voor Groningen, maar ik denk dat ze wel komt zodra ze die weet. Hoop dat het volgende week bekend word, dan heb je tenminste een soort van richtlijn, want ja, eind September is zo vaag he, dat kan de 20e zijn maar ook de 30e. En misschien staat de behandeling wel voor de 30e gepland maar moet ik er een week van te voren zijn of zo? Geen idee van zulke dingen. Maar dat is voor het grote aftellen toch wel leuk en handig om te weten. Verder bloed afgenomen wat goed was en het TBT de drukken wat verlaagd, dus alles was op de 'planning' van gisteren stond afgerond. Voor vandaag en morgen niks op de planning, gewoon maar een beetje rustig aan, zitten, wachten, hangen, slapen en vooral opknappen!

2 opmerkingen:

 1. Hey die Ils
  Misschien vandaag even naar buiten,schijnt mooi weer te worden...Het zou wel fijn zijn idd als je een datum krijgt voor Groningen,hebben dan vakantie,gisteren veel was gewassen,kevin terug van zijn kampeerweek,of met andere woorden,uitgaan en drinkweek,was doodmoe,had mooi weer gehad dus lekker bruin,vandaag moet tie alweer op pad naar Decibel in Hilvarenbeek,een muziekfestival...ha ha en maandag naar school.
  Ga vandaag een beetje tutten,net als jij ha ha,nou joh hou je taai,kus van ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heey daar ben ik weer.
  nog naar buiten geweest vandaag?
  Er was een lekker zonnetje vandaag.
  Om te worden wat je wil zijn moet je je voorbeeld volgen, wie of wat het ook is ;).
  sorry flauw grapje.
  Hopen dat je na het weekend meer hoord over groningen, dat geeft misschien een beetje rust en iets om naar toe te werken,het is nu allemaal nog zo vaag. Is me kaartje nog gearriveerd?
  Heb inspiratie om weer wat nieuws voor je te maken. :)

  hou je rustig, en als je het aan kan het zonnetje wacht op jou! dikke kus iloon

  BeantwoordenVerwijderen