zondag 21 augustus 2011

Ziekenhuis dag 50

Zo, ben ik even netjes op tijd he, met de zondag. En dat terwijl ik eigenlijk helemaal geen nieuws heb. Vannacht veel wakker geweest, veel hoesten en gedoetjes. Dus nu nog erg moe. Gisteren heb ik bedacht dat die vermoeidheid misschien ook wel komt door de afgelopen 2 weken en niet alleen door de IC medicatie. Misschien  hebben die 2 weken toch wel wat energie gekost ondanks dat ik wel heel goed sliep, haha! Verder weinig te melden. Alles nog hetzelfde. Vandaag dus een beetje lamlendig. Ga zo dus nog lekker even een uurtje mijn ogen dicht doen en dan zien we wel wat de dag brengt. Hopelijk krijgen we de komende week wat duidelijkheid en voel ik me morgen weer wat beter. Ik heb geen zin meer (en geen tijd) voor gehoest en gedoetjes, haha!

Oh, nog even dit....Gisteren was er lichte paniek hier. Zat ik op mijn gemak een boekje door te bladeren, zie ik ineens dit!

Hoe lelijk!!!!!?!!!!

En het zal toch niet serieus waar zijn dat dit weer mode gaat worden he, van die hoge schoenen! Vreselijk! Ik weet nog wel dat ik jaren geleden, volgens mij zat ik zelfs nog op de basisschool, ook van die krengen had. Die moest ik per se hebben, omdat iedereen er mee liep. En zwáár dat ze waren! En onhandig! Enige voordeel is dat je wel gelijk een paar centimeter groter bent, haha! Maar ik geloof toch niet dat ik die tijd nog eens over wil doen. Mwahahaaaa, het ziet er toch niet uit!?

3 opmerkingen:

 1. Hey die Ils
  Ha ha schoenen,jou voeten weten niet eens meer wat schoenen zijn...laat staan deze....grapje he.
  Gisteren niks getut,kreeg visite...gezellig maar planning in de war,gisteraavond/nacht naar verjaardag geweest...vandaag dan maar tutten,morgen komt al vroeg de schilder.Kevin gister helemaal verrot natuurlijk,komt net uit bed.Hoop dat je van de week wat duidelijkheid krijgt,hou je taai he
  kus van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee meis!

  Volgens mij had ik gisteren niet meer geantwoord op je smsje, je dacht dat ik wel brak zou zijn, nou dat klopte! Gisteren was G weg en ik heb de hele dag niets gedaan. Ja, een wasje, maar verder geslapen geslapen en geslapen. En nu ben ik nog steeds zo moe dus ik ga zo weer even mn ogen dicht doen. Had mn boek uit willen lezen maar dat gaat m niet worden, daarvoor moet je wakker zijn....
  Die schoenen, inderdaad vreselijk zeg! Ook net iets voor mij, dan toren ik helemaal boven alles uit!! En het ziet er echt niet uit. Nee,als dat mode wordt laten we die trend lekker aan ons voorbij gaan, vind je niet?
  Nou, ik ga weer hangen, hou t rustig daar en tot snel!!

  Liefs van ons!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ghihi, ja die schoenen heb ik ooit op de basisschool aan gehad, toen helemaal hip! Maar nu niet meer :P
  Goede zondag nog!

  x Marjan

  BeantwoordenVerwijderen