zondag 28 augustus 2011

Ziekenhuis dag 57

28 Augustus alweer.
Binnen nu en een maand zit ik als het goed is al in Groningen. Het gaat nu echt opschieten. Nog 4 weekjes. Best spannend. Ik ben blij als het volgende week is. Dan is het (bijna) 5 September. Hopelijk komt er in die week wat duidelijkheid. Het is nu allemaal nog zo vaag. Ik moet ook echt wel op gaan schieten met opknappen, want zo gaat het natuurlijk helemaal niks worden. Ik denk niet dat ik nog echt naar huis kan of mag. Misschien met heel veel geluk een weekeindverlof. Of anders gewoon een keer een dag of een middag. Eigenlijk hoop ik wel op een weekeindverlof, heb ik nog een nachtje in mijn eigen bed. En dagje is maar een paar uurtjes, dat is wel erg kort. Nou ja, we zien wel, anders word het misschien gewoon een paar keer een dagje, haha! ;-)


Verder heb ik last van een spinnenplaag of zo. Bah, en ik ben ZO bang voor spinnen. Begin van de week zat er een hele grote achter mijn bed, en gisteravond vlak voordat ik ging slapen een op de grond 'nHELE grote, gadver! Lekker hoor, zo vlak voor je gaat slapen. Volgens de verpleegkundige kan het best dat die bij de kraan ergens naar boven kruipen. Dus gisteravond alles rondom de kraan, ieder kiertje en gaatje vol gestopt met papier en een beker op het putje gezet. Hoop echt dat ik er nu geen één meer tegen kom, bah, wat vind ik dát vies!


Gisteren trouwens zowaar heel de dag wakker geweest! Knap he! Ik ben door het bloed van vrijdag inderdaad een stuk minder moe. Niet dat het nu in één keer over is, maar ik heb gisteren alleen na het middageten even een kort dutje gedaan en de rest van de dag niet. Dat was me de hele afgelopen week niet gelukt! Dus dat is wel fijn.


Verder niet echt veel nieuwtjes. Het is een beetje saai zo. Deur dicht, dus ik zie en hoor niks en ik mag helemaal niet even naar de hal en dus kan ik ook niet naar buiten of zo. Bah, dan duren de dagen best lang, zeker in de weekeinden. Maar ja. Ik heb nog steeds het idee dat het hele resistente bacterie verhaal een storm in een glas water is en dat over een tijdje ineens gewoon weer de deur open gaat en alles over is. We zullen het wel zien.....


Liesbeth, hier eindelijk de foto's die ik beloofd had:
(ja, knap he, had mijn nagels wéér anders gelakt, haha, dat krijg je als je niks te doen hebt, ga je iedere dag je nagels anders lakken! ;-)

3 opmerkingen:

 1. He die Ils
  Ja idd wel apart die nagels,al vond ik dat roze kleurtje alleen ook wel mooi....ga van de week de zwarte halen,en ha ha die spinnen.....van wie heb je toch die fobie whaa,je ma stond vroeger toen jij en Kevin klein waren hard te gillen dat alles wat maar bewoog dood moest....wel fijn dat je niet zo moe meer bent....nu dat beestje nog,misschien helpt het als je ma gilt...genoeg onzin,ga zo werken,nog 1 dag en als het goed is tot 1 Oktober vrij,ha ha nou joh hou je taai,horen elkaar,kus van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ilse,
  Ik ben gek op spinnen ha ha ha dus niet.Nou hopelijk blijven ze weg. Verder hoop ik dat het beestje snel onder controle is en dat de deur weer open kan. Hier alles goed. Jaap gisteren naar Amerika vertrokken t/m donderdag voor de zaak. Slaap lekker en tot morgen.
  Groetjes,A-M

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie nagels!! Is dat wellicht ehmm miss bossy pants met daarover heen silver shatter van de pirates collectie? :P

  xxx Tamara

  BeantwoordenVerwijderen