donderdag 18 augustus 2011

deel 2 dag 46 of is het dag 47 gezien de tijd???

Hallo allemaal weer een bericht van mij Dittie nou dan weten jullie het vast al. Er was vandaag uit het overleg gekomen dat Ilse over ging op 100mg Prednison, 1x op een dag Magnesium en de ketamine pomp ging ook omhoog. De gehele dag heeft het al weer zitten rommelen met open/dicht/open maar dan onder open verstaan wat meer lucht maar eigenlijk gewoon nog dicht. Vanavond werd Ilse zo beroerd dat haar haar nat op haar hoofd stond, een lage saturatie had en was ontzettend misselijk.Een longarts erbij maar er was weinig te doen  om haar situatie beter te krijgen. I.c arts is geweest en heb de drukken van de beademing hoger gezet. Ilse leek hier even op te reageren maar nog geen uur later ging het weer mis. Ilse gaf aan weg te zakken en ons niet meer te horen wederom weer de dr erbij (die trouwens gehele tijd in de buurt is gebleven) deze ging weer overleggen met i.c arts en deze gaf aan dat het zou kunnen komen door de druk van de beademing maar Ilse knapte niet op en raakte erg uitgeput. Naar een en ander overleg is Ilse overgeplaats naar de Thorax I.C, is in slaap gebracht en lig aan de beademing. Als er nieuws is zet ik het weer op haar blog.

9 opmerkingen:

 1. dittie bedankt voor je berichtje!

  Ils... zet hem op meid.. snel weer richting SV

  knuf Sam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een naar bericht maar misschien dat dit beter helpt dan het aanmodderen van de afgelopen weken. Sterkte! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor het bericht, veel sterkte toe gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pff heftig weer, maar hopelijk wordt ze door de beadming weer wat beter en kan ze snel weer naar de afdeling!
  Sterkte!

  groetjes Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey jullie samen
  Denk aan jullie en je weet mn nummer he dittie...hou jullie taai,kus vsn ons

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank voor het bericht, Dittie!
  Hopelijk gaat Ilse nu dan eindelijk toch weer opknappen nu een crisis heeft doorgezet..Maar wel heel jammer dat het allemaal zo heftig moet verlopen steeds! k Denk aan jullie!
  Liefs
  Jorine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Dittie,

  Heel veel sterkte voor jullie allebei......

  We duimen weer hier met z'n allen!!

  Liefs, Wanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel sterkte, Dittie!
  We hopen dat het hierna weer wat beter gaat met Ilse.
  We denken aan jullie.
  Liefs,Marita.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Dittie,

  Wat een vreselijke toestand weer zeg, ik moet zo aan jullie denken.... Wou dat ik iets kon doen om te helpen maar we staan allemaal zo verdomde machteloos. Ik weet niet hoe het voelt om je kind zo ziek te zien, weet wel dat mijn moeder dat het ergste gevoel van de wereld vindt. Ilse zei al dat ze bang was voor een nieuwe crisis, dat het er al aan zat te komen, maar had gehoopt dat het toch 'stabiel' zou blijven.
  Laten we hopen dat ze nu ze weer slaapt in elk geval even een beetje tot rust komt, misschien dat ze dan daarna weer wat nieuwe kracht heeft om door te knokken. En ik hoop dat Groningen een beetje op gaat schieten want dit is geen doen elke keer zo.
  Heel veel sterkte voor jullie allebei,
  dikke knuffel uit Zwijndrecht van Gerard en mij

  BeantwoordenVerwijderen