zondag 31 juli 2011

ziekenhuis dag 29

Het is zo gek.


Ik kan gewoon alles zonder moe te worden. Douchen, eten, aankleden, praten, lopen, álles!Hele dagen ben ik wakker, zonder middagdutje. Die werd gistermiddag verstoord door helikopters en andere vliegtuigen die begonnen te vliegen voor het zomercarnaval precies boven mijn raam. Maar ik denk dat ik die week op de IC uitgeslapen ben of zo. Ik ben wakker van half 6 tot half 11 en nog kan ik niet slapen. Ik ben gewoon niet moe. Ik heb ook niks om moe van te wórden. Normaal viel ik overdag vaak tussendoor in slaap, maar dat is niet meer zo. Ik ga 'avonds slapen omdat ik wel klaar ben met de dag na zo lang. Na de hele dag zappen en boekjes lezen ben ik er rond 10 uur wel klaar mee als er niks op tv is. Ik voel me goed, ik wil naar huis. De saturatiemeter zegt 99/88 waarbij 88 nu eens een keer mijn hartslag is (wow, een pols van onder de 100 in rust!) en 99 dus mijn saturatie zonder zuurstof! Ik heb het gevoel alsof ik de hele wereld aan kan. Ik weet heus wel dat dat niet zo is, want mijn conditie is helemaal niks, maar goed, toch. Vorige week vloog ik op de IC nog tegen de muren op en dacht ik dat het hier op de afdeling allemaal wel mee viel. Dat doet het naar verhouding ook, maar hier heb ik hetzelfde 'probleem'. Ik voel me niet ziek, verveel me, dan hoor je niet meer in het zh. Als ik me morgen nog zo goed voel ga ik vragen of ik nog een keer longfunctie mag blazen. Die is nu echt wel goed. Donderdag moet ik naar de oogarts. Wel goed, maar beetje jammer dat het pas donderdagmiddag is, want ik ga bv niet woensdag naar huis om donderdagmiddag hier weer heel de middag te gaan zitten. Want het duurt daar altijd zo lang. En dus blijf ik tot vrijdag sowieso. Ik moet ook eigenlijk de AB kuur ook wel afmaken, minimaal een week. Maar meestal kan ik daar wel een dagje vanaf praten. En de xolair injectie nog krijgen. Genoeg 'afrondende' dingen dus eigenlijk wel....Nou ja..... ach, we gaan gewoon maar aftellen, nog 5 nachtjes........

5 opmerkingen:

 1. heey meis,
  daar ben ik weer.
  Ik ben blij voor je dat het nu best goed met je gaat in ieder geval voor je gevoel.
  Hou je wel rustig he, het zoou zeker lekker zijn
  als je volgend weekend naar huis mag.
  succes!

  dikke kus iloon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 5 x moeten proberen?, maar daar is ie dan toch

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He die Ils
  Ha ha nog 5 nachtjes,voor jou eigenlijk te lang he,5 dagen je vervelen,maar wel gelukkig dat het goed gaat,we kunnen afspreken dat je voor mij een paar uurtjes slaap....ik ga zo werken,eigenlijk totaal geen zin maar ja.
  Nou joh probeer het door te komen,hoop dat je vanmiddag met je ma een blokkie om kan,moeten ze je wel ff loskoppelen
  Hou je taai
  kus van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 4. SUPER!!!!!!
  Het mag je ook wel een keertje meezitten!!
  Nog 5 nachtjes, komt goed!
  Morgen is het alweer maandag, dan is dat saaie weekend in ziekenhuisland weer voorbij! En gaan de dagen een stuk sneller!!

  Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ilse,
  Zo ik ben weer terug van weg geweest en ben blij te lezen dat je je op het moment beter voelt. Houden zo en dan lekker over vijf nachtjes naar huis. Bij ons alles goed.
  slaap lekker.
  Groetjes Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen