zaterdag 23 juli 2011

IC dag 21 deel 2

Haha, tsja, ik maak tegenwoordig uit verveling maar een deel 1 en een deel 2, en misschien zelfs vandaag nog wel een deel 3, want het is pas net 2 uur geweest, haha!

"ik blijf er de eerste keer even bij als je het niet erg vind".

ALS IK HET NIET ERG VIND

En als ik het nou wél erg vind? Dan had ik in dit geval pech gehad en was mijn douchebeurt niet door gegaan. Incasseren, accepteren Ilse.......En dus zei ik, nee hoor, vind ik niet erg. (gggrrrrr) Aardige man wel hoor, maar nog een vent ook, heb ik weer hoor. Een snelle blik in de spiegel vanmorgen na een week in bed rondjes draaien leerde me dat het toch écht de hoogste tijd was voor een douchebeurt en vooral voor een sopje voor mijn haar. Dus tjsa, gedoucht. Ach, wie kan er nou zeggen dat ze op de IC samen met een vent gedoucht heeft?! ;-) Yep, it's me!!
Ze zijn er inmiddels wel uit dat ik echt tot maandag hier blijf. De verpleging vind het onzin, ik ook wel een beetje. Ik ben hier "niet op mijn plek". Maar de artsen willen er niet aan. Zowel de longartsen niet als de IC artsen willen dat ik hier blijf voor de zekerheid, want 'het was wel heftig hoor ils'. Zeiden de lieve longdoks die dienst hadden vandaag. Fijn dat ze me samen even op kwamen zoeken. Altijd fijn om een vertrouwd gezicht te zien. En te weten dat er mensen dienst hebben die me kennen......toch he, voor het geval dát........ want stel je voor...........met mij weet je het nooit, haha! ;-) Onder het mom van zoek en gij zult vinden is er weer een probleem opgespoord. Ik plas te weinig en toch een zouttekort in mijn bloed...... Das gek...... En dus word er weer geknipt, geplakt en gesleuteld aan de medicatie om het weer op orde te krijgen. Naja, 't zal wel. Ik voel er niks van en ik vind het wel makkelijk dat ik -nu de katheter eruit is- niet zo veel hoef te plassen, hihi!

2 opmerkingen:

 1. ha hier barca op het blog. mooi appartement op placa cataluna midden in de stad met wifi dus we kunnen blogs lezen etc. Op naar maandag dan maar. Net 6 uur door de stad gelopen op zoek naar appartement 2 x een uur omgelopen maar je ziet wel wat. zal verdere details mailen. groet van ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha iels....

  hopelijk was t een knappe broeder :P ... ;)
  Ik blijf duimen dat je snel terug op de SV bent!!

  xx Sam

  BeantwoordenVerwijderen