woensdag 27 juli 2011

Ziekenhuis dag 25

Gisteren liep ik rondjes op de gang te wandelen toen ik een paar keer dezelfde mensen tegen kwam. bezoek die niet wisten waar ze moesten zijn. En iedere keer als ik ze weer tegen kwam gingen ze gekker kijken........

HU!?!
En je hoorde ze denken wat ik hier in hemelsnaam deed, haha! Patient? Personeel? Mwahahaaaa, ik had een witte polo aan, echt zh crocs en wel een pyama-achtige broek, maar ja, ach, tegenwoordig kan alles he. Verder geen infuus of ander slangetje en geen polsbandje, je hóórde ze denken, hoe zit dit, hahahaaaaaaaaaaaa!

Verder niet zo heel veel nieuws. Ik lig nog steeds alleen. Mijn eigen telefoon heb ik terug. Tenminste, dezelfde, maar dan helemaal nieuw! Haha, ik heb hem zo goed verzopen dat hij niet meer te maken viel! Naja, ook goed, of beter eigenlijk zelfs........ Kan alleen de nummers nog steeds niet opslaan op mijn sim (of ik weet niet hoe dat moet) dus dat ga ik vandaag eens even uitzoeken......Picclijn hoefde uiteindelijk toch niet omdat 1 de planning is dat ik eind van de week naar huis ga, (en ik me nu eens een keer wél aan de planning ga houden) en 2 omdat ik moest voor een dexascan. Dat schrijf ik vast niet goed, maar das niet erg. Diegene die niet weten wat het is weten ook vast niet hoe je het wel schrijft en diegene die wel weten wat het is snappen vast wat ik bedoel, haha! Maar goed, in ieder geval even om te kijken of mijn botten nog een beetje heel zijn. Kijken of er een reden was voor mijn ribben om 'zomaar' te breken. Verder mensen van het TBT nog steeds niet gezien. Dat moet nu toch niet te lang meer gaan duren. Ik ben niet van plan om het weekeind hier over te blijven voor praktische dingen omdat hun vertikken om begin van de week langs te komen. Dat gaat eeeeeeeecht niet gebeuren!3 opmerkingen:

 1. Hey Ils,

  Jij bent er weer vroeg bij vandaag! Ik ben blij te lezen dat je weer op de afdeling bent. Ik hoop dat je van de week weer lekker naar huis mag.
  Liefs vanuit Etten-Leur

  BeantwoordenVerwijderen
 2. klinkt als een goed plan. Zou super zijn.
  Groet vanuit gedeeltelijk bewolkt barca.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He die Ils
  Ja op de IC keken ze ook al zo raar naar je.....je ziet er niet ziek genoeg uit he.....hoop dat het zo blijft,hoop dat ze vandaag geweest zijn voor je kap,anders blijf je maar wachten en het is bijna weekend,toch!
  Ik zie je straks,kunnen we alle 3 onze nieuwe wonder...aan
  Kus van ons

  BeantwoordenVerwijderen