zaterdag 15 oktober 2011

Ziekenhuis dag 104, Groningen dag 13

WOOOOOOW! Het was nog geen 9 uur en ik had al visite gehad van de dienstdoende longarts! Jeetje, dat is nog eens aanpakken zeg, zo op de vroege zaterdagochtend, haha!

Gisteren was ik even beneden. Daar was 'zorgmarkt', en allerlei gratis onzin te halen. Pennen, vooral héél veel pennen haha! Maar ook.... Een boom! Hey! Wat heb je als longpatiënt nog meer nodig dan een boom he! Dus op jacht naar mijn boom. Ze hadden van alles, ook mr huisstofmijt en mr bacterie maar ik wilde mr Tree. Van die andere twee heb ik tenslotte al meer dan genoeg, haha! En TADAAAAAAAAAA!!! Daar is -ie!!! Eigenlijk moest je er een of ander testje voor doen, maar ik heb mijn aller zieligste gezicht op gezet (ik wil zo-ho-ho graag die boom en heb geen lu-hu-hucht voor een test. Mwahahahahahaaaaaaa!) dat ik hem zomaar mee kreeg!Die lucht had ik trouwens best hoor, ik had er gewoon geen zin in...... Hihi, dus zie hier mijn nieuwe maatje, is -ie niet schattig!? (Zeker zo in de 'ochtendmist' haha, dat heb je als je bij het raam ligt en tegen de opkomende zon in foto's maakt he.......)
Maar goed, ik had dus wel lucht voor die test, dus het gaat vandaag alweer ietsje beter! Gisteren kreeg ik mijn beloofde nieuwe buurvrouw. En die ging gistermiddag gelijk met weekendverlof, haha, ideaal! Dus nu lig ik weer alleen, met de garantie dat er niemand naast komt! Morgen komt mijn tante op bezoek, dus ja..... Alle reden voor een goede dag vandaag, toch? Gaat vast goed komen!

7 opmerkingen:

  1. Hey goeie morgen dat klinkt allemaal goed! Wij gaan nu op naar de voetbal. Uit tegen SSW altijd lastig. Fijn weekend. X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Ilse,

    Wat fijn dat het wat beter gaat! Hoop dat je snel nog verder opknapt! Denk aan je!

    Liefs Marianne

    Ps. Wat een leuke boom;) En je hoeft hem nog geen water te geven ook.. Ideaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wow, dat is leuk zeg! Zo'n tree geeft vast veel goede O2 in je kamertje :) En wat een vroege vogels daar in t hoge noorden!! WEl fijn dat t wat beter lijkt te gaan, hopelijk zet die lijn zich voort en herstel je goed van de ingreep!
    Liefs vanuit t westen!
    xxx
    Jorine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ha ilse
    fijn dat het weer een beetje gaat.
    leuk dat je die boom zo mee kreeg het is een geinig ding.veel liefs van ons voor jou en je ma en tot morgen dan komen wij naar het HOGE NOORDEN.doei doei

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ha Ilse,
    Fijn dat het weer een beetje beter gaat. Heerlijk voor je en dat het nou maar door mag zetten. Echt leuk die boom. Voorlopig even mijn laatste reactie want ik ga een weekje naar Oostenrijk met de 4 jongste en Liesbeth met de kinderen. Vrijdag komt de rest. Onze oudste 2 moeten leren i.v.m. toets week. Nou zet hem op en ik blijf op de hoogte via Marcel en mijn ouders. Groeten ook voor je moeder.
    Liefs, A-M

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Door een cupe-cake bak avond is het bellen erbij ingeschoten. Sorry Sorry. Maar ik moest wel de marsepijn in de gaten houden, want die ging sneller de mond in dan op de cake. MAMA het is al op!!!! En ik heb maar 1 vlinder. Hahahah. Fijn om te lezen dat het weer wat beter gaat. En wat een leuke boom zeg. We bellen jullie morgen weer. Dikke kus van ons. Johan Wendy Daan Bram.

    BeantwoordenVerwijderen