donderdag 29 december 2011

Ziekenhuis dag 179

Gisteren is uiteindelijk een redelijk nutteloze dag geworden. Eigenlijk heb ik niks meer gedaan dan slapen. Op zich wel lekker hoor, gaat de tijd lekker snel, maar om nou te zeggen dat je dan een lekker voldaan gevoel hebt, niet echt. Maar ja, ik denk dat vandaag een herhaling word van gisteren. Ik ben nog steeds niet echt lekker en ik wil oudejaarsavond wel even naar huis. Dus misschien als ik me nu rustig hou kan dat wel gewoon. Of eigenlijk MOET het gewoon, of ik ook wakker blijf tot 12 uur is een tweede, maar goed, ik kan ook om half 12 wakker worden he, dan ben ik ook wakker om 12 uur, haha! Nou ja, we zien wel, ik doe vandaag in ieder geval lekker niks. Ben blij dat ik alleen lig, deurtje dicht en niemand die me ziet en ik zie niemand. En dat vind ik wel even prima, ik hoef geen vp te zien, laat mij maar met rust.; gewoon mezelf en ik en verder niemand....Vanmorgen is echt zo'n ochtend dat alles mis gaat, dat je ook gewoon maar beter de hele dag in bed kan gaan liggen voor je eigen bestwil. Of veiligheid, haha! Nou ja, komt dat even mooi uit dat dat al mijn plan was! Alleen vanmiddag even naar het restaurant met mijn tante, maar dát is dan weer wel gezellig, die wil ik wel zien, haha! Gewoon even geen zh mensen in witte pakjes; vandaag even niet, allen 'gewone mensen' die ik thuis ook zou zien! ;-)

3 opmerkingen:

 1. Oh lekker een hele dag slapen. Ben jaloers!!! :(
  Eet smakelijk vanmiddag!

  Dikke kus Jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Ilse
  Ja nu maar slapen en bijtanken,wij gaan vanmiddag vuurwerk halen,dus het zou leuk zijn als je er oudjaarsavond bij kan zijn,desnoods vanachter het raam vandaan kijken,veel plezier vanmiddag,dikke kus van ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop dat je het gaat redden om met oud en nieuw even thuis te zijn.
  Wij blijven dit jaar thuis. Het eerste jaar met Sita en bram gaat gewoon naar bed. Die gaat dat nog niet redden. Hahahah. Probeer maar lekker te slapen. Dikke kus van ons. En knuffelen maar.
  J W D B

  BeantwoordenVerwijderen