zondag 25 december 2011

Ziekenhuis dag 175

Vandaag niet zo heel veel nieuws te melden. Alles gaat zijn gangetje. Gisteren heerlijk thuis geweest en lekker met de hele familie gegeten..... Zo hoort het te zijn, zo had het moeten zijn. Ik had thuis moeten zijn, dat was het plan. De hele kerst en niet af en toe een paar uur met verlof...... Alleen wakker worden, alleen aan het kerstontbijt, stil, zonder sfeer ondanks de kerstlamjes en zo. samen met de tv en verder niks. Bah, zo hoort het niet, zo gaat het al jaren en dit jaar zou alles anders zijn......... Je kan nog zo'n kermis van je kamer maken, als het gevoel, de sfeer er niet is is het gewoon niet leuk.....Maar ja, laat ik maar blij zijn dat ik hier ben en in ieder geval met verlof kán....Morgen lekker weer  naar huis en de familie en vanmiddag al vroeg bezoek tot vanavond laat dus dat is super gezellig! Als we in Gronigen geweest waren had dat allemaal niet gekund.... Ik was (ben) wel erg moe, misschien mede daarvan, maar dat maakt niet uit, het was leuk en we gaan morgen weer! Moet alleen even rekening houden met de kou. Dat zijn mijn longen niet meer gewend en ze vonden het dus ook niet zo leuk toen er ineens een koude stroom lucht naar binnen kwam..... Maar verder alles rustig...

Fijne dagen allemaal!

6 opmerkingen:

 1. Ha Ilse, Jij ook fijne kerstdagen en op naar een beter 2012! X Marcel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Ilse
  Ja gisteren zowaar met zijn allen bij opa en oma,was gezellig he,kan me voorstellen dat je erg moe was,zoveel mensen en al dat gepraat,veel plezier met de visite vanmiddag en ik zie je morgen weer,hou je taai he,dikke kerstknuffel van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ilse,
  Heel veel plezier en geniet ervan.We wensen je nog maar even zo fijne kerstdagen,want je kaart en pakketje staan in Groningen.Als we je zien komen we niet naar je toe,we zijn allebei snipverkouden en flink keel pijn en willen je niet aansteken.
  heel veel liefs Eus Els en de kids

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He Ilse,

  Fijn dat je gisteren even naar huis bent geweest, hele fijne festdagen, geniet vandaag van de visite en morgen weer even naar huis. Hopelijk wordt 2012 jou jaar!

  Kus Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Ilse,
  Heerlijk dat je gisteren naar huis bent geweest. Vandaag dan maar genieten van het bezoek en volgend jaar dan echt thuis kerst vieren. Veel plezier en gezelligheid met de visite vandaag. Groeten ook voor je moeder.
  Liefs van ons, A-M

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Ilse,

  Fijne kerstdagen van ons allemaal....geniet ervan!!

  Groetjes aan de hele familie.....

  Liefs, Wanda.

  BeantwoordenVerwijderen