maandag 19 december 2011

ziekenhuis dag 169 Groningen dag 48

Hallo allemaal! Hier ben ik zelf even weer! Bedankt voor jullie lieve reacties allemaal de afgelopen week! Ooohhh, ik was ziiiieeeek!! Maar nu gaat het wel weer langzaam de goede kant op. De operatie morgen gaat niet door. Vanmiddag hebben we een gesprek met de artsen aangevraagd over de vraag hoe nu verder. Als het allemaal nog lang duurt, waar het wel op lijkt, wil ik het liefst deze week nog terug naar Rotterdam. Misschien kan ik als ik dan stabiel ben met kerst een paar uur met verlof of zo. Dat is allemaal afwachten, we zien wel. In ieder geval heeft het geen zin om hier nog weken te gaan zitten wachten tot ik stabiel genoeg ben voor de volgende behandeling of de operatie aan mijn keelamandelen. Ze vinden me nu (en dus zeker de komende week) nog niet stabiel genoeg. Deze week gaat er dus sowieso niks gebeuren en de vraag is maar of dat volgende week wel zo is. Dan ben je al weer 2 weken verder, laat me dan maar naar Rotterdam gaan. Het is wel een enorm gedoe met alle spullen inpakken en daar weer uitpakken en dan over een tijdje weer maar ja, het is het een of het ander. Ik hoop dat nu mijn eigen longarts er is de overdracht wat soepeler en beter gaat dan de vorige keer. Al kan ik me daar nu nog niet erg druk om maken, dat zie ik wel als ik daar kom... Vanmiddag eerst maar het gesprek afwachten, daarna is er hopelijk meer nieuws. Tot later!

4 opmerkingen:

 1. ha meid! Fijn dat je er weer bent :) ja, twas heftig...nu maar goed bijkomen!!!Kan me wel indenken dat je nu liever naar Rdam gaat, dan zijn alle mensen ook weer wat dichterbij om evt langs te komen, óf idd even verlof...zou heerlijk zijn! k Wens je sterkte met alles!!!
  Liefs
  Jorine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey meissie
  Ja dan maar weer gewoon terug naar Rotterdam hoor,idd wel een gedoe,ook voor je ma,maar wel fijn als jullie weer dichter bij huis zijn....en wie weet toch ff naar huis met de kerst...ik duim heel hard hoor,doe je best met het gesprek en ik hoor het nog wel,succes en hou je taai,liefs van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He, he, eindelijk ben je er weer. Gelukkig hoor, is echt lang geleden. Het is fantastisch dat Dittie de blog schrijft maar het is aan de andere kant ook weer geen goed teken. Ben heel benieuwd wat er vanmiddag allemaal uit de bus komt! Sterkte met het gesprek; we volgen jullie op de voet. Veel liefs uit Sliedrecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jippie, mijn vriendinnetje is er weer!!
  Ik hoop zo dat je naar Rotterdam mag komen, kunnen we elkaar eindelijk weer eens zien!!
  Dikke knuffel en laat je niet gek maken daar in Groningen!!
  Jessica en de frummeltjes

  BeantwoordenVerwijderen