maandag 20 juni 2011

Thuis dag 7

Nou, we zijn weer veilig thuis hoor. Alles is goed gegaan en het meeste al weer opgeruimd. :-D

Morgenochtend vroeg alweer het eerste uitje gepland staan......Naar de tandarts! Altijd gezellig. Hij wil mijn verstandskies waar ik maar af en toe last van heb eruit hebben omdat hij in een bocht zit waar hij niet uit kan en "daar ga je den duur problemen mee krijgen"......Naaaaaaaaa, zolang de problemen nog 'af en toe & op den duur" zijn zit hij mij best daar in die bocht, haha!

Verder gistermiddag op het nippertje nog even (ik denk rib 5) kapot geniest. Of misschien een andere, het zit nu wat hoger geloof ik. Er zit nu een bult een stuk onder mijn sleutelbeen die wél pijn doet als ik er op druk... En hoesten of niezen.......Naaaaaaa onmogelijk, alweer. Maar het was bijna gelukt, he een vakantie zonder problemen, zondagmiddag/avond telt niet echt meer mee, toch? Maar goed, ik vind het wel best hoor, ga er niet naar laten kijken, is toch niks aan te doen ALS hij kapot, is, want tsja, ik heb geen röntgenogen.....

O donderdag nog een kort maar heel leuk uitje gepland staan!......
Duurt maar een half uurtje......
Jaaaaaaaaaaa, wat kan dát nou zijn he?!
;-)

4 opmerkingen:

 1. Ha meid, t ene uitje klinkt aantrekkelijker dan t andere :-) Balen van je rib! Wel top dat je de hele vakantie vol hebt gehouden!!! En nu nog lekker een poosje thuis hoop ik voor je! Wel goed blijven hoesten hoor,anders is zk-land beetje te dichtbij..maar weet hoe pijnlijk t is..! sterkte!!!
  xxx en tot mails!
  Jorine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeft dat uurtje te meken met je voet?
  Groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi,
  Ik word wel heel nieuwsgierig. Maar fijn dat jullie lekker weg zijn geweest. Jammer van het hoesten en vooral de pijn. Maar geniet maar lekker van wat je gehad hebt dat kunnen ze je niet meer afpakken.
  Liefs, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He die Ils
  Ja die ribben willen wat....lekker dat je heel de week genoten heb.net gebeld maar weer op pad....jullie hebben gelijk hoor.
  Ik wil best mee hoor donderdag.....ben benieuwd.
  Horen elkaar
  kus van ons

  BeantwoordenVerwijderen