dinsdag 28 juni 2011

Thuis dag 15

Ow jee ow jee.......

Ik hoest......Sinds gisteren......Echt........Das nog steeds niet fijn voor mijn ribben (zucht, hoe lang zou dat nog gaan duren?)
En ik 'pruttel, brom en kraak' ook mooi op de oude vertrouwde rechter kant. Maar ik kan er niks uit hoesten en dus lijkt het meer op een soort van kriebelhoest. Oh-ooohhhhh, kriebelhoest betkend onrust in de longen volgens mijn eigen longarts. En daar zit ik nou niet bepaald op te wachten. Onrust betekend bij mij meestal uiteindelijk een opname. Zeker als het samen gaat met veel van de oude bekende 'waarschuwingsklachten'die zich keurig één voor één allemaal laten zien. Fijn. Zeker omdat ik volgende week op de poli moet terugkomen. Dan MOET het echt goed (of in ieder geval redelijk) gaan anders mag ik gelijk weer blijven...... En ik denk zomaar dat als ik nu -halverwege de zomer- moet blijven ze me niet meer laten gaan voor het eind van de zomer om me zo 'optimaal mogelijk' naar Groningen te laten gaan. Daar heb ik nog geen zin in hoor, het bevalt me prima zo thuis....

Duuuuuu, ga ik me vandaag maar heel rustigjes houden, beetje bijslapen en verder niet veel. Wie weet helpt het iets....Misschien komt het ook wel door het weer...dat is altijd een prima excuus.....van dit weer word niemand blij van, toch? ;-)

3 opmerkingen:

 1. hmmm...klinkt niet echt goed meid! Ik duim voor je mee dat t meevalt en volgende week weer tiptop gaat als je naar de poli moet (hoop houden is nooit verkeerd toch?! :-)
  Sterkte!! Dank ook weer voor t super lieve kaartje!! Knuffel terug hoor, haha.
  xxx
  Jorine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee meis,

  Het ligt gewoon aan het weer, is hier precies hetzelfde liedje. Dus steken we onze naïeve kop in het zand en ligt het aan weer, klaar. Ik moet de 5e ook terug voor een bloedkweek, misschien een tijd afspreken zodat we kunnen meeten;-)
  Ik probeer me ook koest te houden, zit een hele lading muziek terug te kijken van Pinkpop en Glastonbury, ter voorbereiding op Werchter. Tijdens mn opname heeft g de halve opnamecapaciteit van de HD gebruikt dus ik kan nog even vooruit. Maar er wacht nog een was met ziekenhuiszooi, moet alle medicijnen, zuurstof- en infuuszooi nog uitzoeken en de bedoeling is dus dat ik me koest houd..... G kan ook wel helpen, maar t medische deel doe ik zelf liever. Heb t trouwens binnen 24uur na mn ontslag alweer aan de stok met de poli immunologie, is weer eens iets misgegaan, ik word maandag al terugverwacht. Dacht het niet he.....
  Maargoed, ik duim dat die onrust weer snel gaat liggen en dat t weer maar heel snel om mag slaan. Voorlopig is t hier gestopt met regenen en onweren en schijnt die snertzon weer volop....
  Liefs en ook van mij n hele dikke knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Ilse, Positiviteit is errug belangrijk dus het komt helemaal goed en komt idd van dat nare benauwde weer. ga jij vooral een beetje extra slapen daar komt het lichaam weer van bij! en nu het iets afkoelt lukt dat vast beter.
  Bedankt voor jullie kaart voor Sibbeltje. Erg attent weer hoor. Zij is helemaal verwend en heel blij met alle aandacht. Sinds vandaag is ze ook weer vrij van verband want de brandwond die ze 2e pinksterdag opliep mocht vandaag "uitgepakt". Komt allemaal goed, zeggen ze, dus daar zijn we blij mee.

  Als jij nou ook uit ziekenhuis blijft...... Nog veel meer leuke uitstapjes plannen, dan blijf je bezig. Succes, Liesbeth (en Marcel)

  BeantwoordenVerwijderen