zondag 26 juni 2011

Thuis dag 13

Het is een feit.


Ja hoor het is echt waar......


Ik word kaal!


Haha, naja....... min of meer. Nou weet ik dat een mens zo'n 100 haren per dag verliest. Maar ik verlies er steeds als ik ze kam zo'n 200!!! Niet dat ik ze geteld heb hoor, haha! Het maakt niet uit hoe vaak ik mijn haar kam. Ik kan het 20 keer achter elkaar doen of 2 keer per dag......Hele bossen tegelijk trek ik eruit, zelfs als er geen klitten in zitten. Heel fijn...... Handig ook dat continu heel de kleren onder de haren zitten en je bed. Zeker als je zwart beddengoed hebt is dat heeeeel handig!


Verder niet zo veel nieuwtjes. Alles rustig, voet gaat goed, was vrijdag wat gevoelig maar gaat nu al stukken beter. En het jeukt (nog) niet, jeeeeeeej!!!!

Oh, en moet je kijken, om deze saaie blog nog een béétje inhoud te geven een filmpje; niks bijzonders, maar vond het wel een lief filmpje....

4 opmerkingen:

 1. ooh Ilse,

  Hier nog zo n haaruitval figuur!!!
  Irritant jazeker en soms vraag je je echt af of het niet eens op raakt die bos met haren...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi! Mijn haar: zelfde verhaal :) Vraag me ook geregeld af of ik nog wat overhoud..Maar heb gelukkig geen zwart bed,dat scheelt :)
  Schattig filmpje idd!
  Liefs!
  xxx
  Jorine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He die Ils
  Ha ha ik heb genoeg haar.....wel vervelend ja dat dunne haar.
  Ws vandaag een rustdag na die drukke dag gisteren.
  Er zijn net 2 kinderen geweest en vroegen of we een zwart/witte kat hadden.......ja die lag op bed.....Stip,bij ons Patrick genaamd,hoop dat ze hem binnen houden anders is tie zo weer hier.
  Vanmiddag bakkie bij oma/opa doen.
  kus van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey goeie morgen. Vlinder zit er nog? Dank voor de kaart van sippie. Vond ze erg leuk. Vanmiddag feestje. Als je zin hebt? Van harte welkom. Ga ook nog wat lekkere lammetjes op de bbq leggen. Gisteren dagje gefiets. Weet je nog wat voor weer het was? Zeiknat en koud maar ja deed het voor de lol.... Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen