zaterdag 18 juni 2011

Preston Palace dag 6

Jeetje, wat een gedoe zeg. Gisteren zou mijn telefoon binnen 4 uur opgehaalt worden. Dat werd uiteindelijk ruim 6 uur. maar goed, dan ben ik er wel van af dacht ik.........
Het mannetje stond bij de receptie en ik was mijn legitimatie vergeten, dus ging ik terug naar mijn kamer om die op te halen. In die tussentijd had 'het mannetje' mijn sim-kaartje snel in de telefoon verstopt. Toen ik terug kwam moest ik mijn best doen om mijn lach in te houden, wat een koelkast was dat! Maar goed, ach, het is maar voor tijdelijk.
M(annetje); Toets je pincode maar in.
I; Mijn eigen?
M; Ja
I; Hij zegt dat hij fout is.
M; probeer het nog eens een keer, misschien heb je het te snel gedaan
I; Nee, nog niet en het is toch écht de goede pincode.
M; Probeer het nog eens.....
I; Maar ik heb maar 3 pogingen en wij zijn hier op vakantie en ik heb geen pukcode bij me.
M; Hij moet het gewoon doen.
I; Maar hij doet het niet, nu is hij geblokkerd en ik heb geen pukcode bij me.
M; Dan ligt het niet aan het toestel. Dan is je simkaart beschadigd, daar kan ik niks aan doen.
I; En nu?
M; Tsja......
-pijnlijke stilte-
M; Dat weet ik ook niet
I; Ja, ik ook niet en ik wil WEL een telefoon hebben
M; Het ligt niet aan de telefoon, dan moet je morgen maar terug naar de winkel.


Dus zo geschiedde, wij vandaag terug naar de winkel. Ik zou het even een beetje samenvatten. Het mannetje in de winkel wist niet hoe de telefoon werkte, zo oud was hij. Maar uiteindelijk hadden we hem aan en nadat we de pukcode hadden ingevoerd deed hij het. Precies 2 uur. In die tijd van 2 uurtjes is mijn humeur naar een dieptepunt gezakt. Wat een kloteding zeg. Werkelijk nog nooit zo'n waardeloos toestel gehad! Toen viel hij na die 2 uurtjes uit omdat de batterij leeg was terwijl hij de hele nacht opgeladen had. Toen was ik er klaar mee, ik weer terug naar een (andere) T-Mobile winkel. Die zeiden dat het niet aan mij lag, maar dat het gewoon een k*t telefoon is (naja, niet letterlijk, maar daar kwam het wel op neer). Bovendien is hij 'niet gebruiksvriendelijk', is windows 'heel ingewikkeld' en geeft hij om de haverklap foutmeldingen. Genoeg redenen om mijn vrienden bij de verzekering maar weer eens te bellen. En dus zitten we nu hetzelfde als gisteren. Te wachten op een mannetje die hem om komt ruilen. Ik heb met klem gevraagd om er deze keer 1 te brengen die het WEL doet. Anders blijf ik denk ik zo vriendelijk meer. Ben er nu zo langzamerhand behoorlijk klaar mee. Zit nu al ruim 24 ur zonder telefoon, dat is zo onhandig! Dus ik ben benieuwd. Ik ben ook ALLES kwijt, smsjes, telefoonnummers, alles. En niemand heeft me trouwens nog gemaild dus...... nogmaals het verzoek.....
Mail me alsjeblieft je (mobiele) nummer(s) of stuur me vanavond of morgen een berichtje, want ik heb van NIEMAND meer een nummer!!!

Verder niet zo veel nieuws. Vanavond komt Gordon. Het hotel zit echt stamvol. Niet normaal zo druk, maar wel leuk hoor. Lachen mensen die hier voor het eerst zijn en moeilijk staan te doen bij de automaten om sap uit te halen en zo, haha, echt lol! Gisteravond was het ook erg druk in het 'uitgaanscentrum'. Volgens mij liep heel Almelo er. In 'de hal' waren nu niet Terry en Truus maar Herrie. Echt herrie. Allemaal jongens en meiden, de meeste stonden nog wat te hangen en te draaien, maar sommige hadden al het één en ander hun kiezen. Die stonden te 'dansen'. Of nou ja, het leek nog het meest op het imiteren van een kip. Veel verder dan dat kwam ik niet, maar goed, het is vast heel modern, haha!!!

1 opmerking:

  1. hopelijk kan gordon voor wat ontspanning zorgen!!Ik overleef geen dag zonder telefoon!!


    xx Sam

    BeantwoordenVerwijderen