dinsdag 14 juni 2011

Preston Palace dag 2

Zoals ik beloofd had, hier een paar algemene foto's van ons hotel. Maar eerst even dit he, Kijk éven hoe ver ik moet lopen om mijn blog bij te kunnen werken. Wel heeeeeeeeel deze gang uit hoor, toevallig!


Aan het eind van de gang is er licht....... uuuuhhhhhhmmm ik bedoel natuurlijk internet ;-)
Nu ben ik eens een keer in een echt hotel, haha! (terwijl ik dit schrijf zit ik aan de bittergarnituur, hhhhmmmmmmm. Mét cola......LIGHT, voor het idee, haha!) Om 6 uur kunnen we al weer eten, ik denk dat dat voor ons vandaag een uurtje later word!


Vandaag een lekker rustig dagje gehad. Vanmiddag even gewinkeld in Deventer en Italiaans ijs gegeten in het zonnetje, the best! Voor morgen nog geen plannen, we zien morgen wel waar we zin in hebben. Vandaag scheen de zon, morgen gaat het regenen zeggen ze, dus misschien blijven we wel gewoon heel de dag hier, we zien wel. Vanavond live muziek, das wel gezellig. Maar dan ook echt gezellig, het is niet 'goed' of zo, wat ze zingen, (of eigenlijk soms gewoon vals) maar goed, gezellig is altijd goed. Beetje mensen kijken die zichzelf voor paal zetten omdat ze denken te kunnen dansen, maar er midden op de dansvloer achter komen dat het toch nét iets te lang geleden is dat ze gedanst habben, lol! Gisteren was de gemiddelde leeftijd hier zo'n 3+. Heel veel kinderen. Maar die zijn vandaag allemaal weer vertrokken en  'omgerolen' voor bejaarden. Of ze moeten in die ene nacht heel snel volwassen geworden zijn, mwahahahaaaa!!! De gemiddelde leeftijd is daarmee opgelopen tot zo'n 60+. Maar er lopen ook verschillende mensen van mijn leeftijd rond hoor, gelukkig! ;-)(Ja-ja, ik had mijn kamer best een béétje op kunnen ruimen..... maar héy, we hebben wel vakantie, he, ik maak mijn bed ook niet op. Als ik dan terug kom van het ontbijt is mijn bedje opgemaakt, heb ik schone handdoekjes, ect, hándig!!)
Mijn onmisbare overlevingspakketje!

4 opmerkingen:

 1. Helemaal super meid! Ziet er echt goed uit! Geniet er maar heerlijk van!!!
  Dikke kus
  Jorine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He jullie daar
  Lekker gegeten.....mooi,lekker van genieten he.
  Ha ha die kamer is nog ongezelliger dan je ziekenhuis kamer....maar is toch alleen maar om te slapen,nou veel plezier samen,lekker dansen op de livemuziek....genietse
  kus van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed allemaal. Geniet ervan! Liefs Marcel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geniet Lekker!!!!!
  Groetjes Eugene Els Shay en Liam

  BeantwoordenVerwijderen