dinsdag 1 november 2011

Ziekenhuis dag 121 deel 2

Nou het is dan zo ver, mijn laatst avondje in het Rotterdamse zh land. Ik ben best moe, dus ik denk dat ik wel weer lekker slaap vannacht. De meeste dingen zijn ingepakt, nog wat laatste dingetjes en dan ben ik klaar. De ambu staat gepland voor morgenochtend 9 uur. Ik ben benieuwd of hij op tijd is en of ik een beetje leuke broeders heb. Ik zie een beetje op tegen de lange rit, maar verder eigenlijk niet. Ik heb wel zin in de behandeling, kan haast niet wachten eigenlijk tot donderdag en tot de 3e behandeling. Dan kan eindelijk mijn normale leven weer een beetje opgepakt worden. Ik zal wel eerst moeten revalideren, want mijn conditie is 0,0, maar dat is niet erg. Als ik het nu opbouw blijft het als het goed is ook een tijd. Niet zoals de laatste jaren dat ik met veel pijn en moeite iets heb opgebouwd en ik vervolgens een week later voor weken (of maanden) opgenomen word en alles wat ik opgebouwd had compleet verdwenen is.... Dus ook voor de revalidatie is mijn motivatie 100% of meer! ;-)

Vanmiddag mijn nieuwe picclijn gekregen. Ging op zich goed, op 1 'slordigheidje' na. Ze moeten die lijn altijd op maat knippen, dus voerdraadje erin, opgemeten, picclijn erin, controleren onder röntgen..... Oeps.... Vergeten af te knippen...... Naja!!! Dus toen konden we opnieuw beginnen, lijn er weer uit, nieuwe lijn gepakt en deze keer ging het wel goed. Beetje moeizaam omdat ergens in mijn schouder nu een klepje dwars zat waardoor ze hem niet verder op konden voeren (hij moet tot mijn hart) maar met wat kunst en vliegwerk is het toch gelukt en hij zit nu goed. De verdoving begint een beetje uit te werken, dus het gaat een beetje trekken, maar verder geen last ervan. Kan niet echt zeggen dat het pijn doet of zo, dus ik hoop dat het zo blijft.....

Nou ik ga nog wat laatste dingetjes opruimen en proberen lekker vroeg te gaan slapen, jullie 'horen' mij morgenochtend nog wel even kort!

Welterusten!!

4 opmerkingen:

  1. He meid een goede reis, en we informeren morgenavond even. Dikke kus Johan Wendy Daan en Bram

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alvast een goede reis meid!! Gaat goedkomen!!
    "geniet" nog van je laatste nachtje hihi!

    Succes morgen!
    Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. succes meid! ik zal je vandaag of morgen weer eens een mailtje sturen eens kijken of ik het kan overtreffen :P

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Ilse,
    Fijn dat in ieder geval de picclijn erin zit. Nou nog lekker slapen.
    Goede reis morgen. Weltrusten.
    Liefs van ons A-M

    BeantwoordenVerwijderen