donderdag 21 april 2011

Ziekenhuis dag 42

Oooowww NÉÉ, daar heb je hém weer!!



Ik zit weer vast aan mijn vriend. Yep. Gisteren een dipje, benauwd, dus iv medicatie weer gestart. Nog geen AB, wel magnesium. Staat nu op 2x per dag. Vandaag even regelen dat ik dezelfde hoeveelheid in 1x krijg. Dan kunnen ze me tussendoor afkoppelen, dat is toch wel makkelijker zolang ik zonder AB ben! ;-)

Vannacht heel lekker geslapen, lag alleen. Gisteren overdag een buurman gehad die voor dagbehandeling was. Nu is er een meisje van mijn leeftijd met haar vader, ook dagbehandeling. Dit zijn wel gezellige mensen, dus dat is wel leuk.

Verder heb ik mijn kamer nog zomerser gemaakt, kijk, ik heb nu ook een bloemetjes bed! Haha, leuk he!?

5 opmerkingen:

  1. Nou dat is een schattige dekbedovertrek. Die moet ik snel eens in het echt zien. Ga je nog ff naar buiten? Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha meid,
    Prachtig bedje heb je!! Balen van die mobiele vriend waardoor je zo lekker niet-mobiel wordt...Hopelijk is t maar voor even en hoeft er geen AB door...Sterkte en beterschap!!
    Dikke kus uit het prachtige, zonnige Davos, waarvandaan ik je veel goede lucht toestuur!
    Jorine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Balen dat je t infuus terug hebt. Hopelijk kan het naar 1x ! :)

    Hopelijk knap je snel wat op!

    Gr Sam

    BeantwoordenVerwijderen
  4. He die Ils
    ha ha weet je wel wat ik zou willen zijn,een bloemetjes gordijn,een bloemetjes gordijn,ha ha wel zingen dan he,leuk hoor je dekbed,nu is het thema bloemen,helaas geen echte,jammer van je paal,weer zo,n gedoe.....hoop dat je vandaag lekker naar buiten ben geweest,weer een beetje kleur erbij....ik heb vandaag gewerkt,een vroege,niet mijn ding maar toch wel lekker om zo op de bank te gaan hangen,nou joh horen elkaar
    kus van ons

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Ilse,
    Ziet er gezellig uit. Mag je nog een paar uurtjes naar huis met de pasen of is dat niet verantwoord. Hopelijk kan die paal er weer snel af. Groetjes van hier.
    Anne-marie

    BeantwoordenVerwijderen