zondag 17 april 2011

Ziekenhuis dag 38

Soms........

Soms snap ik dingen niet. En ik heb me voorgenomen om er ook geen moeite meer voor te doen om ze wél te snappen. Ik snap namelijk wél dat dat verloren moeite is. (mwahahaaa, snappen jullie het nog, zo op de zondagochtend!)

Die pillen van mij...... Die ze vergeten waren...... Bleken ze niet echt vergeten, maar gewoon zomaar gestopt te hebben, om eens te kijken wat er ging gebeuren. Want ja, je slikt toch wel erg veel.......

Yep, mee eens. Maar ik snap niet hoe er nu pillen op 'zo nodig' kunnen staan waarvan mij eerst verteld is dat het wel heel, héél belangrijk is om ze standaard in te nemen omdat er een bepaalde spiegel in je bloed moet worden opgebouwd. Niet echt logisch, toch? Zulke geintjes. Ik ga geen moeite doen om het te begrijpen.

Vannacht slecht geslapen. Mede ook daardoor. Overal last van, pijn van de pred, draaien, zweten, trillen, koud, gedoe, bah. Dus nu zit ik als een zombie op mijn bed. Als een junk die aan het afkicken is. Ik zit een beetje naar buiten te staren. Me af te vragen wat het mannetje van de security hier op het parkeerterrein aan het doen is. Echt zo'n typische foute bodyguard staat er. Heel breed, groot, kaal, zonnebril op....... Hij staat daar maar voor zich uit te kijken. Af en toe komt er iemand aan lopend, of op de fiets. Daar gaat hij dan heen, vraagt om iets, één of ander papier en maakt dan een deur voor ze open om vervolgens weer op zijn plek te gaan staan en te wachten op de volgende. Ik vraag me af wat daar te beleven is op zondagochtend om 9 uur.... Kom ik vast nog te weten vandaag! ;-)

Verder weinig nieuws. Ik hoop dat het lekker weer blijft, ga ik vanmiddag even naar buiten.... Verder niks..... Het mannetje een beetje in de gaten houden, haha!

5 opmerkingen:

 1. altijd leuk die geintjes :(...
  Hopelijk ga je het of zonder snel goed redden..of geven ze het snel weer terug!

  Hoe is het met je zuurstof?

  Gr Sam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Ilse,

  Welkom terug dan maar in Rotterdam. Gezellig dat je weer in de buurt bent. Gevoel is toch anders. Ik heb verder niets te melden. Dalijk met Robin naar Zwembad en ik ga misschien even stad in. Gisteren meegedaan aan de Amsel Gold Race in Limburg. 150 km gefietst en ik was helemaal kapot!Heel vroeg gaan slapen, rillen en zweten maar nu weer redelijk fit. Fijne dag x Marcel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He die Ils
  Jammer dat je weer zo ziek bent,hoop dat het gauw weer wat beter gaat,hoop dat je vanmiddag even naar buiten kan met dat mooie weer,lekker een ijsje eten,ik ga zo werken tot morgenochtend,nou joh observeerse(dit zou wel verkeerd gespeld zijn....)hou je taai
  dikke kus van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha meid
  Dit zou ik ook niet snappen nee...gaat toch tegen beleid van Groningen in om alles in te zetten om de LF op te krikken? Is dit dr B's idee of weet zij er niet van?????
  Sterkte met de 'bijwerkingen' van het stoppen..
  Liefs!
  Jorine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ilse,
  Terug in Rotterdam en het gezeur begint weer.
  Je snapt toch niet dat ze zomaar die medicijnen stoppen als daar in Groningen afspraken over zijn gemaakt. Ik zou het toch maar eens even met je eigen dokter bespreken. Nou ik hoop dat je je morgen weer wat beter voelt.
  Slaap lekker.
  Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen