woensdag 13 april 2011

UMCG dag 3

Kijk eens wat ik gisteren al kreeg!






Jeeeeej wat leuk, allemaal leuke, lieve kaartjes van jullie!
Dus ik kan weer lachen.


Een beetje....


Als een boer met kiespijn, dat nog wel. Maar de grootste teleurstelling zijn we geloof ik wel weer te boven. De verpleging is hier heel aardig en alert dus wat dat betreft heb ik niks te klagen. Ook het slapen gaat nog steeds goed. Wel fijn dat ik op een éénpersoonskamer lig. Ik heb nog geen idee waar ik ben. Ben de afdeling nog niet af geweest. Daar ben ik het niet mee eens, maar goed. Ik heb er weinig over te vertellen. Tenminste.... Ik zou natuurlijk gewoon kunnen gaan, maar ik wil niet gelijk zo eigenwijs over komen. En ik snap hem ook wel. Hij is voorzichtig, bang dat ik niet op de afdeling ben als ik een crisis krijg... Ik snap het allemaal heus wel, maar toch, pppfff-zucht-ik vind geel ook geen mooie kleur, haha! In Rotterdam is alles blauw, maar hier is werkelijk ALLES geel! Maar goed, ik doe dus netjes wat de dokter van me vraagt en hebt geduld. Nog meer. Ik vraag me soms af waar ik het nog vandaan moet halen, dat geduld, maar goed. Volgens mijn moeder is het echt heel groot, dus des te meer heb ik te verkennen als ik de afdeling af mag. Wel handig als zij dan alvast de weg weet, haha! Maandag hoorde ik over een soort balkon, ik gisteren op zoek, want die is op de afdeling, dus dat mocht wel. Het is welgeteld 15 stappen van mijn kamer vandaan en wat blijkt?! Hij is hartstikke nep! Je zit helemaal niet buiten! Het is een balkon ja, die in de gang beneden kijkt met boven je een groot mat-glazen plafond. Leuk hoor. Net echt.


Verder gistermiddag de arts nog even gezien. Hij heeft sowieso tot donderdag nodig om alles te lezen en op een rijtje te zetten. Toen hij bij me was moest hij nog gaan bellen met mijn Dr in Rotterdam voor aanvullende informatie van andere specialisten waar ik geweest ben zoals de cardioloog en zo. Het is alles bij elkaar heel complex en ingewikkeld. Donderdag houden ze opnieuw overleg en hopelijk weten we daarna meer. Is er dan een plan of zo. Dus ik ben er straks 4 dagen en alleen maar aan het wachten. Maar goed, aan de andere kant, er word wel goed en serieus naar gekeken, dat is natuurlijk wel belangrijk. Dus ja, verder niet zo veel nieuws, wachten tot donderdag / vrijdag.


1 opmerking:

  1. Mogge samen
    overleven jullie het nog? zullen wel lange dagen zijn.....hoop dat ze na donderdag wat aktie gaan ondernemen,denk dat we zaterdag een bakkie komen doen maar daar hebben we nog contact over.
    Hou jullie taai en geel is rustgevend hoor ha ha
    kus van ons

    BeantwoordenVerwijderen