maandag 14 mei 2012

Ziekenhuis dag 8

Zo, daar ben ik weer even! Gisteren was echt super! Mooie voorstelling, lekker in het zonnetje gezeten, perfect gewoon! Dan besef je weer wat een voorrecht het is om vrij te zijn!


En nu. Ach ja, nu is het weer maandag. Ander personeel dan het weekeind. En uiteraard gelijk gezeik met de pijnstilling die ik al om 8 uur had moeten krijgen. En dat was niet zo er geweest als het het en beetje nemen en geven is. Maar toen ik van de week om half 8 vroeg of ik ze vast mocht hebben mocht dat niet. En nu zou ik er niks van mogen zeggen als het wel 2,5 uur (en waarschijnlijk nog wel later) gaat worden! Zo zit ik niet in elkaar. Dus ze regelen het maar. De AB moet tot dinsdag doorgaan. Dus ik kan in princiepe woensdag naar huis. Zeker als dit gezeik zo blijft. Lekker naar huis, geen gezeik, en gedoe over pillen. ik HAAT het! Heel het weekeind werkt hetzelfde meisje en zij kan het goed regelen. En nu zijn er allemaal anderen -en veel meer- en is het onmogelijk. Bbbrrrrr, laat ik maar niet te veel zeggen. Jullie weten genoeg. Ben benieuwd wat de dag zal brengen vandaag!

3 opmerkingen:

 1. Hey Ilse
  Voor je het weet is het woensdag,dus blik op oneindig....hou je taai,liefs van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Ilse,
  Heerlijk dat je gisteren weg kon en dat je hebt genoten. Waardeloos dat het nu alweer mis gaat daar. Sterkte en zo snel mogelijk naar huis.
  liefs, A-M

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heeey,

   Echt super dat je weg mocht.
   Ik ging natuurlijk naar wicked, dus was voor je aan het duimen dat je ook mocht en ja hoor.
   Gelukkig mocht je lekker gaan.
   Ik heb weer van alles te vertellen, dus er komt weer een kaartje aan :). Ik kan beter zeggen weer eens.
   Hopelijk hebben ze alles snel onder conrole daar en mag je weer snel naar huis!

   Liefs en een dikke kus Iloon.

   Ps. heb nu overal whats app :) eindelijk is ie om en nog goedkoper ook. haha wel 2,50, maar toch

   Verwijderen