zaterdag 26 mei 2012

Ziekenhuis dag 3

Heb jij net gedoucht? (bezorge zuster)
-Nee.
Heb je koorts?
-Nee
Ben je ziek? *duh, waarom lig ik anders in een zh, maar goed*
-Nee
Maar je ligt er niet zo lekker bij?
-Oh, naja, ik voel me ook niet zo top.....
Maar je bent wel helemaal nat!
-Ja, maar dat komt door het weer, he, het is zzzooooo heet hierbinnen!

Laten we het hopen, laten we hopen dat het aan het weer ligt dat ik al heel de ochtend slaap, en zweet, en zweef en pijn heb op mijn wel bekende rechterplek. Het moet gewoon. Want gister was mijn redder in nood mijn eigen longarts inderdaad nog hier om te zeggen dat deze keer een kuur van 5 dagen misschien wel zou volstaan en dat ik dus dinsdag of woensdag naar huis zou kunnen! En dat wil ik! Dat moet! Dus dat gaat gebeuren, hoe dan ook! Alleen die rotwarmte.....

(Zij is trouwens tegen een infuus thuis, omdat ze me als ik ab iv nodig heb in het begin te ziek vind om thuis te behandelen en het meestal toch wel een weekje duurt voor ik opknap en dan kan ik het net zo goed in het zh afmaken, want voordat het dan thuis geregeld is...... Is haar redenatie...... Ze zei; "dat vind ik nog nét en stap te ver'. Dus misschien zijn we er bijna, haha! Hopelijk komende week naar huis!

2 opmerkingen:

 1. Ha meid,
  Wel lief een bezorgde zuster die zowaar aan je ziet dat je je niet lekker voelt! Jammer dat t thuisinfuus nog niet wat wordt, maar op zich heeft dr B wel een punt (haha, ben je niet met mij eens schat ik in!) Maar wie weet, tijden kunnen veranderen!
  k Hoop voor jou dat de warmte gauw weggaat, zelf geniet ik er wel van nu t benauwde weer plaats gemaakt heeft voor gewoon 'lekker zomer', althans, zo voelt het voor mijn longen..!
  Beterschap!
  xxx
  Jorine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Ils, balen dat je weer in zh ligt maar zoalsje zelf al zegt, hopelijk snel eruit! Hier in de hiite thuis is het ook niet alles. Beterschap X

  BeantwoordenVerwijderen