maandag 21 mei 2012

Thuis dag 5

Eerst even een huishoudelijke mededeling voor iedereen. Mijn nieuwe laptop heeft problemen om mijn mail te open en te versturen, en mijn blog, en de blogs van mijn friends, eigenlijk met alles. Al een tijdje, en aangezien mijn geduld tot een dieptepunt is gezakt gaat -ie vandaag of morgen naar de meneer waar ik hem gekocht heb. Dan moet die het maar fixen. Dit heb ik dus helemaal met mijn oude laptop gedaan waardoor ik er ruim 1,5 uur mee bezig ben geweest... Dus mocht er morgen even geen blog zijn dan weten jullie waarom. Echt belangrijk nieuws komt er altijd wel, desnoods via mijn zhfriend die me vanmorgen ook uit de brand wilde helpen...Maar aangezien zij zelf ook ziekjes is ga ik haar niet te veel lastig vallen met mijn leed, haha! (zet -em op vandaag Djun!)
Ik ben nog steeds niet lekker. Mijn longen willen maar niet vanzelf aan meer lucht komen en de pijn enzo wil ook maar niet weg gaan. In tegendeel. Er is iets bij gekomen.

Buikpijn.

Zo erg dat ik er wakker van word 's nachts en bijna niet kan eten. De huisarts heeft gisteren nog gekeken, maar die weet niet zo goed wat het moet zijn. Vandaag komt hij terug met wat test-spulletjes om een blaasontsteking en dergelijke uit te sluiten. Want ik moet de hele dag plassen. En ik heb pijn in mijn rug. En koorts. Denk ik. Het ene moment heb ik het heel koud om daarna het zo warm het krijgen dat het zweet van mijn hoofd af loopt zonder dat ik iets doe. Stiekem hoop ik dat het mijn blaas is. Want dan is het niks anders en is het met aan paar pilletjes over. Hpelijk word er vanmiddag wat meer duidelijk en kan ik dat hier morgen melden.....

Verer alles dus rustig, geen nieuws, geen verandering. Of eigenlijk; geen verbetering. Maar goed, ik bén in ieder geval thuis, lig beneden op bed met de achterdeur open, dus heb heelijk frisse lucht en kan doen wat en wanneer ik wil. Niet dat ik nu zoveel doe, maar zelfs bepalen hoe laat je de dagelijkse dingen als eten en slapen doet is ook al erg fijn! Dus dat houden we gewoon nog een tijdje vol, net zo lang tot het beter word!

Mijn nieuwe vernevelaar is kapot. Hij hoort te trillen en dat doet -ie niet meer. Als het goed is komt daar vandaag een andere voor. Deze moet ik terug sturen. Ik ben benieuwd wat ze er mee gaan doen...Want hij doet het verder prima, en ik vind het niet zo erg dat hij niet trilt, want dat vind ik alleen maar irritand, maar overal staat dat -ie écht moet trillen. Dus heb ik toch maar even gebelt en nu krijg ik dus een nieuwe. De verzekering zal blij met me zijn, dat is binnen een maand ruim 8000euro alleen aan 2 vernevelaars, haha!


@ Els, Eugéne, Shay en Liam; Bedankt voor de snoepjes en de kaart, leuk gedaan!

2 opmerkingen:

 1. Hey Ilse
  Ook al ben je niet zo lekker....wel lekker thuis,dus rustig aan,misschien de schommelbank buiten een optie,ben benieuwd naar de uitslag vanmiddag,nou joh rustig aan he,liefs van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Ilse,
  Balen van je buikpijn maar inderdaad lekker dat je thuis bent.
  Hoop voor je dat het niets bijzonders is.
  Ik hoop dat we snel af kunnen spreken.
  Liefs, A-M

  BeantwoordenVerwijderen