woensdag 17 november 2010

Woensdag week 8 dag 56

Vannacht lekker geslapen. Gisteren is besloten om geen nieuw lijn te zetten voor 2 dagen ab, dus ik ben nu helemaal zonder! Even kijken hoe dat gaat. Gisteravond om 18.30 is mijn oude verstopte lijn eruit gehaalt. Toen ben ik gelijk gaan douchen, haha! Heerlijk, na 8 weken weer een keer normaal kunnen douchen zonder er rekening mee te hoeven houden dat  je 1 arm een beetje droog houd. Gewoon aan en uit kleden zonder dat je eerst je infuus los moet maken, het slangetje door je kleren heen, dan het slangetje uit de knoop halen en weer aansluiten, kortom gedoe...... Nee, hoor, gewoon uit en aankleden en klaar was ik, YYEEEEEEYY, dat was fijn!!

Verder weinig nieuws. Gisteren niks bijzonders meegemaakt en vandaag weer woesdag dus groot overleg dag. Ik ben benieuwd of en wat ze voor me verzinnen, afwachten. Ik voel me verder nog hetzelfde. Ik weet niet wat het is, denk gewoon een griepje of zo. Hoop echt dat mijn keelpijn minder word en dat het niet naar mijn longen gaat zakken! We zullen wel zien. Vandaag lekker lui dagje.....

4 opmerkingen:

 1. Ik dacht al de vorige keer wat ruik ik toch? Maar dat was jij. Fijn dat je weer een beetje schoon bent, kom ik snel weer langs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ilse geniet van je rustige dag ,
  Beterschap

  Groetjes Aafke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ilse
  Wel fijn dat ze gisteren nog actie hebben ondernomen,hoop dat ze een goede beslissing hebben genomen door toch te stoppen met de AB.
  Het is niet te hopen dat de keelpijn zich voortzet en je daar weer ziek van gaat worden en er weer AB gestart moet worden,want dan wordt het een gebed zonder end,positief denken maar ha ha.
  Ga zo bij oma bakkie doen,trouwens het was gisteren kei mistig op het water,best wel eng hoor. nou joh hou je taai,we bellen.
  Kus Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ilse,
  Wat vreselijk dat je al weer zo lang in het ziekenhuis ligt. Bedankt voor je lieve kaartje.
  Wel fijn dat je weer lekker hebt kunnen douchen.
  Ik laat snel weer iets van me horen.

  Lieve groet Aat.

  BeantwoordenVerwijderen