woensdag 20 oktober 2010

Woensdag week 4 dag 28

Vandaag weer groot overleg dag. Gaan ze vast overleggen op welke manieren ze "we kijken het nog even aan" en "wij weten het ook niet" nog meer kunnen zeggen. Want nu hoor ik deze 2 al 4 weken en dat is toch wel erg eentonig, haha!

Vanmorgen opnieuw bloed geprikt. De vloek over mijn prograftspiegel zet zich voort. Hadden ze gisteren ein-de-lijk het bloed afgenomen, komen ze er gisteravond achter dat ze het buisje ergens kwijt geraakt zijn! Najaaaaaaa!!!! Dus ze hadden geen waarde kunnen bepalen..... Vandaag poging 2.

Verder eigenlijk geen nieuws. Vannacht wel lekker geslapen en vandaag maar uitzitten, want meestal komt er geen dokter langs op woensdag.....

4 opmerkingen:

 1. Hoi Ils
  Jij kan een eigen soap gaan schrijven over dat bloedprikken ha ha,vandaag een luie dag voor de verandering,ws tv kijken.Daan en ik waren gisteren om 17.10 thuis,zodra we van de boot stapten begon het natuurlijk weer te regenen,maar dat kon de pret niet drukken,lekker gegeten,lego in elkaar gezet,gebadderd en op de bank gehangen.Vanmorgen om 9.00(erg vroeg)bleef mn telefoon maar rinkelen,dus was er vroeg uit.vandaag nog wat boodschappen doen voor morgen,wel weer k.t dat je er niet bij bent,nou joh ga proberen tussen de buien door wat te gaan doen,hou je taai op deze saaie dag,en nog bedankt voor mn kadootje he,horen elkaar xx liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Ilse,
  Wellicht is je bloed verbeterd na gisteren en wordt het dan toch nog positief dat ze het "kwijt"waren. Je moet van al dat gepruts maar wat positiefs maken. Ik ben al een paar dagen Remi en dat bevalt wel goed. Lekker mn eigen gang gaan. Eten bij moeders en zussen en verder doen wat ik wil. Donderdag ga ik naar ze toe en dat is natuurlijk ook weer gezellig maar wel uit met de rust. In Oostenrijk sneeuwt het al lekker dus mn winterjas gaat mee. Nou hou je haaks en we spreken elkaar weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nou ik weer hier , het gaat goed daar he ik zou eens een gesprek aan gaan met de directeur of zo dat doen ze overal dat mag jij en je ma ook doen hoor. al die fouten of vergissingen hoe ze het ook noemen. nou het is buiten koud en nat.
  groetjes uit dordt xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi,
  Dit is echt niet te geloven, hopen dat het nu wel goed gaat. Vanmorgen naar de film geweest met Pim en Jaap. Was echt leuk. Helaas kunnen ze nu niet zoveel voetballen door het slechte weer. Daar balen ze erg van want ze zijn super fanatiek. De oudste twee hebben nu training en zullen wel lekker smerig thuis komen. Dan heeft de wasmachine tenminste ook weer iets te doen. De meiden zitten heel de avond al te msnen met vriendinnen en hebben de grootste lol en maken een boel lawaai. Nou voor straks slaap lekker en tot morgen .
  Groet, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen