donderdag 21 oktober 2010

Donderdag week 5 dag 29

Vandaag een beetje een rotdag. Benauwder dan de afgelopen dagen, wat meer pijn en koortsig. Vies, want dan ga ik heel erg zweten, dus alles plakt bah bah.

Gisteren is uit het overleg weinig nieuws gekomen. Morgen moet ik longfunctie blazen en een 6 minuten looptest doen. Dat laatste vind ik echt totale onzin. Ik ben blij als ik de wc haal, moet ik 6 minuten gaan lopen! "om te kijken hoe je conditie is". Ja hallo, koekoek, wat denk je zelf?! En "om te kijken of je saturatie zakt en hoeveel". Ja hoor, heel handig als ik nog aan 5 liter zuurstof in rust zit! Natuurlijk gaat ie dan zakken bij inspanning! En dan looptest en longfunctie op 1 dag, ook zo lekker gepland. Echt het slaat weer he-le-maal nergens op. Maar goed, ze willen per se dat ik het doe, dus ik zal het doen. Zolang het gaat. En als het niet meer gaat stop ik er gewoon mee. We zullen zien wat er gebeurd. Verder gaan de zoals verwacht de pijnstilling stoppen. Ik stik nog van de pijn, maar dat maakt niet uit. 'De pijnstillers onderdrukken je hoestprikkel'. Yeah right. De pijn DIE onderdrukt mijn hoestprikkel! Maar dat is een eindeloze discussie waar we toch nooit uit gaan komen. Vanavond om 12 uur krijg ik de laatste ab en dan kijken hoe lang het duurt voordat ik echt doodziek word. Ik denk 1 á 2 dagen. Alles wat het langer duurt zou me enorm meevallen. Want dat het niet goed gaat kan een blinde zien, maar hier hebben ze het niet door. Nou ja, we zien wel, ik kan zeggen wat ik wil, maar ik kan net zo goed hier tegen de muur gaan zitten lullen, want luisteren doen ze toch niet. O, en ik heb gisteren nog een plastabletje gekregen omdat mijn bloeddruk te hoog is. Wilde ze hem gisteravond geven, ja daaaaaaaaaaaaaaaag! En ik zeker heel de nacht op de wc zitten! NO NO!

Nou, dat was het nieuws van vadaag. Tis weer een lekker positief stukje geworden hé? Altijd leuk, zo'n klaagzang van mij. Maar ja, dat is nou eenmaal hoe het hier gaat nu.....Net is Anouk even langs geweest, die moest op de poli zijn. Ze heeft wat film en zelf gebakken muffins gebracht, lekkerrrrrrr!!! Net ook een heel lekker stukje taart van Djuna op, omdat ze vandaag haar longen 1 jaar heeft. En vanavond een stukje taart van Liesbeth, dus wat dat betreft zit ik goed vandaag, yyyeeeeeeeeeeeeyyy!

Zo heb ik toch nog met iets positiefs afgesloten, ik kan het wel, haha! ;-)

2 opmerkingen:

 1. Ha Ilse,
  Dat gaat weer lekker zo. Er is ook weinig om positief over tezijn dat begrijp ik best. Ik hoop voor je dat het toch allemaal meevalt als de medicatie eraf is. Hier een rustige dag. Vanmorgen monteur geweest voor de oven dus we kunnen weer bakken. P en J zijn wezen zwemmen en de anderen hebben uitgeslapen en van alles en nog wat gedaan. Ga nu nog even met de meiden sport schoenen kopen. Sterkte maar. Laat de taart je maar goed smaken.
  groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He hier oostenrijk, stuk van gisteren klinkt niet goed. hoop dat het vandaag vrijdag beter gaat. Zal een zakje berglucht voor je meenemen.

  grt

  BeantwoordenVerwijderen