donderdag 14 oktober 2010

Donderdag week 4 dag 22

Week 4 alweer, wat gaat dat (achteraf gezien) altijd snel. Het lijkt wel gisteren dat ik op ze poli zat en weer opgenomen moest worden.

Vannacht heb ik lekker geslapen. Doordat ik geen ab meer door mijn infuus heb kan ik lekker doorslapen en hoeven ze niet om 12 en 6 uur bij me te zijn, dus dat is wel lekker. Gisteravond kwam de zaalarts nog even langs. Door de prograft heb ik een caliumtekort, dus ze had wat aan de medcijnen veranderd. Ik krijg nu 2 dingen die eerst in 1 tabl zaten los en in een sterkere hoeveelheid. Verder heeft ze me pijnstillers gegeven. Daar ben ik wel blij mee, want deze helpen alijd wel goed. Ik vraag me alleen af hoe lang het duurt, want ik weet dat mijn eigen longarts liever niet heeft dat ik ze slik.... Maar ik had er gisteren zo'n last van! Heb het wel tegen de zaalarts gezegd (dat mijn eigen longarts er niet blij mee zou zijn) maar ik kreeg het toch! Ik blij. Tot mijn eigen arts er dus achter komt, denk ik........ De foto die gisteren toch nog gemaakt is had ze ook zowaar al bekeken!! Hij was verbeterd, alleen rechts onderin was nog "iets" te zien. Dat is ook precies de plek waar het pijn doet, dus dat klopt wel met elkaar.

Vanmorgen is er weer bloed geprikt. ik weet niet waarom. Ik denk om naar de spiegel van de prograft te kijken. Komen ze om kwart voor 9 binnen rennen: HEB JE DE PROGRAFT AL INGENOMEN!?!?! Nou, uuuhhh, ja, dat moet om 8 uur 's morgens en 8 uur 's avonds en het is nu bijna 9 uur dusssssssssss MAAR WE HADDEN BLOED MOETEN PRIKKEN VOOR JE ZE IN NAM! Tsja, dan had je dat óf moeten doen óf even tegen mij moeten zeggen he, dan had ik gewacht met ze in te nemen. O, MAAR HET KAN NU OOK NOG WEL!! Jaja, lekkere betrouwbare waardes krijg je daar van, als je de ene keer prikt vóór het innemen en de andere keer erna..... Maar goed, zal wel aan mij liggen, ik heb er tenslotte niet voor gestudeerd ;-) Ze zouden het erbij zetten. Op hoop van zegen dan maar.....

2 opmerkingen:

 1. Hoi Ilse.
  Je maakt wat mee daar he? Het is altijd wat. Fijn dat je lekker geslapen hebt. Gaat het al wat beter? Je moet wel erg veel geduld hebben telkens! Heel veel sterkte en tot mails!!
  Liefs, Marita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou moets het lijkt wel een film daar , is er ook een klachten post. kunnen we daar altijd terecht. het is toch te gek.
  groetjes uit dordt en hou je rustig he.xxx

  BeantwoordenVerwijderen