zaterdag 18 december 2010

Zaterdag week 13, dag 87

"Mensen kunnen beter dénken dat je dom bent doordat je zwijgt, dan dat ze het zeker weten doordat je zoveel praat."

Dat was wat ik gisteren op tv hoorde. En op zich...... is dat best waar.

Gisteren kwam de zaalarts mij vertellen dat donderdag mijn ontstekingswaarden in mijn bloed alweer aan het stijgen waren. En ook op de foto "leek wel wat te zitten". Maar omdat ik me nu eens een keer niet zieker voelde worden deden ze er nog even niks aan. "want we behandelen mensen, geen uitslagen". Dat het nu niet de vraag is óf, maar wanéér ik weer koorts krijg is dus min of meer een feit. Maar hier willen ze dat na een half jaar nog steeds niet snappen. Dus gisteren opnieuw bloedonderzoek. Daar waren de waardes alweer "iets aan het afnemen". Dus doen we even niks. "Dat kan wel eens eenmalig zo zijn, dat zien wel wel vaker en hersteld zichzelf weer".

(Oké lieve zaalarst, (dat meen ik, ze is wel aardig) zou u mij dan een plezier willen doen en de papieren van het afgelopen half jaar even terug willen lezen en mij daarna komen vertellen hoe vaak mijn lichaam het uit zichzelf weer hetsteld heeft? Ik denk, of nee, ik weet zeker, dat u dat op 1 hand, of zelf wel met 1 vinger kan tellen.)

Maar goed, oké, ze willen me niet onnodig AB geven. En dat op zich een goeie zaak natuurlijk, prima. Minder prima vind ik het alleen als ik straks volgend weekeind wel weer aan de AB zit, want dan is het een stuk lastiger om een hele dag (of 2, haha!) weg te gaan. Maar ja, we zien wel, we wachten het maar weer af...

Verder kan ik hier, vanachter mijn raampje ook van de mooie plaatjes van de sneeuw genieten; kijk maar!Of nou ja, bovenstaande foto's zijn niet helemaal vanachter mijn eigen raampje, daar zie ik alleen maar parkeerplaats, haha! Voor deze moest ik even de gang over steken!

Dit is "mijn" uitzicht.....Minder mooi he, maar wel leuk, mensen die proberen te parkeren en vervolgens 'veilig' de parkeerplaats lopend proberen over te steken, mwahahaaaa!

 


2 opmerkingen:

 1. Mogge
  Nou maar weer even afwachten met die AB,pff.
  Franz vandaag toch maar niet naar Belgie,misschien dan toch de radio......ha ha maar ik ga lekker mijn eigen geplande dingen doen hoor,morgen weer werken,nou joh gezellige dag,laat het je weten als er muziek in mijn woonkamer is en ook waarvandaan!!!!!ha ha
  Liefs Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Ilse, mooie foto's! Het ziet er allemaal mooi uit zo buiten. Ben benieuwd hoe het nu met je gaat of je lichaam het toch een keer zelf opknapt of dat het een beetje hulp nodig heeft. Was bizar weer de laatste dagen Gisteren Papendal ging nog wel aardig. Was bijna 3 uur bezig maar dat viel mee! Vandaag terug was prima. Welterusten alvast. Je bent vroeg tegenwoordig met je blogs! nou daaaagg!

  BeantwoordenVerwijderen