donderdag 30 december 2010

Donderdag week 15 dag 96

Gisteren kwam de zaalarts even langs. Mijn ontstekingswaardes waren dinsdag toch weer aan het stijgen, dus het leek haar wel verstandig om toch weer de ab te starten. Nou ja, oké. Ik mocht het weekeind toch al niet weg, dus ja, doe dan maar.

(ik mag trouwens ook niet overdag of zo, omdat er overdag ook al vuurwerk afgestoken mag worden en er dus al kruitdampen in de lucht hangen. De rest van het weekeind moet mijn moeder werken, dus dan kan ik het beter gewoon een weekje uistellen... Komen we ook wel weer over heen)

Verder ga ik vandaag mijn kamer opnieuw inrichten. Haha, ja hoor, ik ga alles kerstspullen opruimen, alles anders neerzetten en ook mijn kaarten anders op hangen. Duuusssssss, ik hoef me niet te vervelen, haha! ;-)

4 opmerkingen:

 1. Ha Ilse, jammer maar daar kom je wel weer overheen! Ben benieuwd hoe je kamer eruit komt te zien. Zal het in het nieuwe jaar komen bewonderen. Succes met de "verbouwing". Groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ils
  Nou dan heb je een hele klus voor de boeg vandaag met die kamer ha ha,hoop dat er binnenkort weer nieuwe kaarten komen als de kerstkaarten wegzijn,volgens mij heb je alle kaarten die er in Alblasserdam te koop zijn zo,n beetje wel gehad.
  Ga zo nog effe werken,zie je morgen
  Liefs van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, balen voor je maar hoop dat ze het in het ziekenhuis ook een beetje gezellig maken. Kom ook in het nieuwe jaar je kamer bekijken.
  Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Ilse,

  Jammer joh, dat je met oud en nieuw niet naar huis kan.......maar.....gelukkig heb je wel een fijne kerst gehad.....

  Ben benieuwd naar je nieuwe kamer.....komen er foto's van???? Het is helaas te ver om het persoonlijk te komen bekijken.....

  Hopelijk heb je het toch een beetje gezellig morgenavond......mijn mannen hebben gisteren redelijk wat vuurwerk gekocht....ik denk dat ik dat lekker achter het raam (lekker warm) ga bekijken......

  Ik wens je alvast alle, alle goeds voor 2011:)

  Liefs, Wanda.

  BeantwoordenVerwijderen