zaterdag 26 maart 2011

Ziekenhuis dag 17

Zaterdagochtend, alwéér..... Dat betekend hier tegenwoordig............
Croissantje!! Tadaaaaaaaaaaaaa!!!!!


Het kán dus wel he!! ;-) Ik hoorde trouwens dat het gisteren pannekoekendag was..... Beetje jammer dat ik daar niks van gemerkt heb he!?

Haha, wat een onzin zo weer op de vroege ochtend.
Ik heb eigenlijk weinig te melden. Nog steeds geen nieuws, nog steeds afwachten. Het oude dametje naast me is gisteravond onverwachts naar huis gegaan, dus ik lag vannacht heerlijk alleen. Ik heb geslapen van 21.30 tot 6.45, wooooooow, lekkerrrrrrrrrr!!

Gisteren voor de verandering weer een aanvaring gehad met de verpleging. Ja we gaan weer goed dit keer. Ik vroeg;
"wil je mijn saturatie even meten?" (15.15 u)
Kan de avonddienst dat niet doen?
"Het maakt mij niet uit wie het doet, maar ik wil het wel nu en niet vanavond met het controle rondje"(das om 20.30)
Zucht, nou dan pak ik hem wel, maar ook al is hij laag ik doe er toch niks meer mee
"Dat moet jij weten, als hij laag is los ik het dan zelf wel op"
(.....-meet, hij is 84%, idd laag-.....)
Ik geef het wel door aan de avonddienst
"Ja, doe dat maar en zeg er dan ook gelijk bij dat ik mijn zuurstof ZELF hoger zet, want zo blijf ik niet zitten"
-Zucht-

Jaaa, daar schiet je wel wat mee op he..... Het was trouwens zo weer over hoor, het was 'even dicht' maar gelukkig vanzelf weer open gegaan! Há, ze kunnen het dus heus nog wel zelf, die longen van mij!

Ik heb zo'n flauw vermoeden dat als het zo door gaat we wel weer in een 'conflicsituatie' terecht gaan komen en de 'wapenstilstand' wellicht opgeheven moet worden...... Om maar in de termen van het nieuws te blijven, hahahaaaaaaa!! ;-)

6 opmerkingen:

 1. Hee meis,

  Haha, die conflictsituaties ook altijd he? Kan me er helaas teveel bij voorstellen. Ik sta aan jouw kant hoor dat weet je. Als het nodig is zal ik wat F16's enzo voor je uit het stof trekken en kom ik je sterken in de strijd;-) Ze zaten zondag ook al zo te kijken van wat moeten die toch samen?? Ja, wat denk je zelf? Lekker roddelen natuurlijk over ALLES dat misgaat daar. En ja, daar hebben we wel even voor nodig! We zouden samen een boek moeten schrijven, dat wordt een echte thriller!!
  Gisteren was een waar drama, zoals ik al vreesde. Heb mezelf maar getroost met nog wat nieuwe kopjes van n theeservies wat ik spaar maar kleding ben ik weer even klaar mee. Snert dexamethason. Vannacht ook weer niet geslapen dus ik denk dat mijn humeur vandaag opperbest is. Hoop dat t niet al te druk is op walburg (ijdele hoop op zaterdag) want ik ben ook licht-ontvlambaar. En om Gerard daar nou de dupe van te laten worden is niet eerlijk, dus zoek ik wel andere slachtoffers. Misschien loopt dr. Eikel er toevallig rond, zou gezellig zijn kan ik hem even vertellen hoe ontzettend blij ik ben dat er zo goed naar me geluisterd is en dat ik het dan ook volkomen terecht vind dat een deel van het probleem nu op mijn bord geschoven wordt. Zo van 't is jouw lijf, zoek het maar uit ik weet niet wat ik er aan moet doen' Dat weet ik wel en dat heb ik ook ruim twee jaar geroepen maar nee dat kon absoluut niet want mijn lijf reageert niet op pred. Nou, op mn 45mg onderhoud deed ik het altijd prima (nouja, prima is n groot woord maar mn LF daalde niet zo snel als onder de dexa) en als t minder ging maakten we er gewoon 60mg van. Blegh, stom gedoe.
  Nou, ik ga eens even een bak koffie zetten, misschien wordt de rest van mn lijf dan ook wakker...
  Trouwens, wat een verwennerij, een croissant op zaterdag! En de krentenbol dan? Is die dan geschrapt 's avonds?? Moet niet te gek worden natuurlijk.....
  Hou je haaks daar, ik denk aan je!
  Liefs van mij!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey meid!!

  Ik vond de verpleging van gistere middag ook niet leuk! Was zn stom mens.. Totaal niet vriendelijk vond ik..

  Ps; Die van vandaag vind ik ook maar vaag haha!

  Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Ilse, een rustig weekend toegewenst. Geen ruzie maken he? Je weet toch: met stroop vang je meer vliegen dan met azijn. Nou een wijze les van een oude man. Groetjes Marcel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Ilse!

  Haha ja dit wordt echt dikke party hier! :P
  Voor we het weten ist weer maandag hihi..

  Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ha ilse, hoopt dat het croissantje gesmaakt heeft.ik had er voor je ma ook 1 meegenomen voor tussen de middag alleen zo,n ding past in een holle kies je krijgt alleen maar meer trek.
  hoopte buiten te kunnen zitten maar jawel hoor regen gelukkig voor gerwin ga de wedstrijd niet door. zijn eerste veldwedstrijd weer en net nu is het takkeweer.laat je niet op je kop zitten en we horen wel weer .heel veel liefs van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi,
  Nou in ieder geval een lekker croissantje op.
  Nu nog een goede relatie met de verpleging dat zou fijn zijn. Scheelt een hoop ergenis.
  Weer bedankt voor de leuke kaarten van Mark en Bas.
  Groetjes ook voor je moeder.
  Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen