woensdag 23 maart 2011

Ziekenhuis dag 14

Dag 14 alweer. Het lijkt veel langer dan 14 dagen voor mijn gevoel. Misschien omdat er deze opname al zoveel gebeurd is...


Vannacht wel weer lekker geslapen. Ik heb sinds gisteren een nieuwe buurvrouw, maar die houd net als ik van donker en stil 's nachts, dus dat is wel fijn! Met de medicijnen gaat het ook goed, gelukkig! Op naar steeds een beetje minder! ;-)


Verder weinig nieuwtjes. Alles gaat zijn gangetje, er is verder niks veranderd, geen onderzoeken gehad, niksssss. Vandaag G.O.D. Ik ben benieuwd, verwacht er weinig van. Verwacht ook geen dok vandaag, denk gewoon morgen weer. Dus vandaag lekker een rustig 'chill' dagje, haha!

4 opmerkingen:

 1. Ha meid, ja je hebt nogal wat meegmaakt in die 14 dagen..k Hoop voor je dat ze met een 'plan' komen, iets om aan te werken. Wel super dat t met de meds-verlaging nog steeds wel gaat, iig een betere nachtrust door de mindere pred, dat is al heeeeel fijn en je van harte gegund. Ook fijn van een buuf die dezelfde eisen aan de nacht stelt als jij, scheelt ook een hoop :)
  Meid, k denk veel aan je!
  Dikke kus
  Jorine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey meid!!

  Ik chill met je mee vandaag!
  Gelukkig heb jij wel goed geslapen vanacht.. Ik dus niet..Hopen dat deze nacht beter gaat..
  Mijn buurman is totaal niet leuk! Haha

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ilse,
  Fijn dat het weer wat beter met je gaat. Hoop dat het zo blijft. Ik ben benieuwd naar het plan wat ze voor je hebben bedacht. Het is inderdaad heerlijk om met dit weer buiten te zijn en voor jou helemaal. Nou morgen moet ik weer werken dus ik ga de boel hier nog even glad maken. Slaap lekker voor vannacht en tot morgen.
  Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Ilse,

  Gelukkig weer een positief berichtje van je.....

  Ik hoop dat je nog veel van deze rustige nachten krijgt....dat is goed voor je herstel.

  Slaapse....

  Liefs, Wanda........tschuss!!

  BeantwoordenVerwijderen