donderdag 19 januari 2012

Ziekenhuis dag 200

Wow, dag 200, dat is echt láng! Gewoon meer dan een half jaar, pppffffff.


Gisteren de zaalarts nog even gezien, maar die had zoals verwacht eigenlijk geen nieuws. We gaan nog een week door met de ab en daarna word het slijm 3 keer gekweekt, als die dan alle 3 schoon zijn zou de bact weg moeten zijn. Tot die tijd is het even afwachten.


Van de musical van zaterdag heb ik nog niks gehoord. Zou vandaag of morgen moeten zijn, maar ik wil hoe dan ook het weekeind met verlof..


De verpleging heeft gisteren het pijnteam maar weer eens gebelt. Nu 'hadden ze ineens niks nieuws dus waren ze daarom niet gekomen, maar als ik wél iets had wilde ze wel langskomen". Jaja, zo kan je je er uit praten. Ik had nu ook niks bijzonders nee, maar ZEG DAN NIET TEGEN DE ZAALARTS DAT JE LANGSKOMT ALS JE DAT HELEMAAL NIET VAN PLAN BENT!! GGrr! Bah. Naja. We zullen zien wat het met hun gaat worden de komende tijd..

3 opmerkingen:

 1. Hey Ilse
  Hoop dat je vandaag nog wat hoort over de musical....dan kan je moeder op pad ha,ha en ja die bacterie die zal wel weg zijn zodra Groningen in zicht komt ha ha,nou joh hou je taai,ga vanmiddag ff met je ma mee,liefs van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi,hoi
  we duimen voor je dat je na die musical kan.Dat zou leuk zijn samen met
  beatrix een hapje en een drankje.lieve meid de groetjes van ons uit alblasserdam.
  heel veel liefs en een dikke kus

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Ilse,
  Wat een tijd hé 200 dagen.Het zou heerlijk zijn als je weer even weg mag.
  Komt het misschien uit als we morgen avond langs komen. Als het niet uitkomt gewoon zeggen. Geen probleem.
  Slaap lekker.
  Liefs, A-M

  BeantwoordenVerwijderen