maandag 7 februari 2011

ziekenhuis dag 19

"Doe een wens verdrijf de wolken, voel de warme zonnegloed.
Wat nooit kon blijkt zomaar iets wat je nu doet".

Vandaag is niet zo mijn dag geloof ik. Ik heb er geen zin in. Het is 8 uur en ik heb al 3 mensen eeuuhhmmm..... naja.......min of meer............weg gejaagd...........afgesnauwd..........bah....... Ik ben er éven klaar mee. Al die domme leerlingen..... Er is een nieuwe lichting. De oude (en ook veelal leuke) zijn door naar andere afdelingen en die van andere afdelingen zijn dus hier. Zucht. Allemaal dezelfde (domme) vragen en blikken keer op keer. Ik word er dood en dood ziek van. HBO verpleegkunde stundenten. HBO he! Nou is de tijd dat ik op school zat al even voorbij, maar ik wist niet dat HBO tegenwoord stond voor Heel Beperkt Opgeleid. Zichzelf voorstellen doen ze tegenwoordig niet meer. Nadenken ook niet geloof ik, want serieus, als je een bed aan het opmaken bent en je loopt er een zo'n plasfles af en je vraagt "wat zat er in?" en je kijkt er dan ook nog zo schaapachtig bij........ Echt....... Ik denk - of nee, ik weet zeker- dat je dan nog heel, héél veel moet leren!.... Niet helemaal eerlijk van mij, nee, ik weet het. Hun moeten het ook leren. En ik weet ook wel dat het aan mij ligt, niet aan hun. Eigenlijk wel zielig voor ze als ik het zo eens opschrijf...... Nou ja, pech. Is morgen vast weer over. Dan denk je ik wacht wel op de gediplomeerde...... Yep....... Is het óók een nieuwe! Zo'n her-intreder. En daar is niks mis mee hoor, maar he, er is wel het een en ander veranderd in de loop der jaren he. Zo bestaan er tegenwoordig picc-lijnen met 2 lumes. Je weet wel, van die slangetjes. Als op allebei die slangetjes precíés hetzelfde staat, zijn ze dus ook gewoon hetzelfde. Daar kan je dan heus wel van uit gaan, dat staat er niet voor niks op. Dat hoef je niet eerst 86x na te vragen & in protocollen op te zoeken om het dan nog niet zeker weten, zucht..... Vanacht ook rot geslapen. Koud had ik het. Koudkoudkoud. Een extra deken, sokken en een warme infuuszak hielpen niet. Ik kon niet warm worden en dus ook niet slapen. Met geen mogelijkheid. En dan slááp je tegen de ochtend ein-de-lijk, is het AB tijd, gggrrrrrrrrr!!


Ik heb gisteren nieuwe kraaltje gescoord voor mijn zeepkettingen, die moet ik nog allemaal uitzoeken en zo. Ik denk dat ik me daar straks maar op ga storten. Als iedereen dan de rest van de dag niks tegen me zegt en me verder ook met rust laat komt het vast goed, haha! De buurman (mijn enige nog) zou vandaag naar huis gaan. Maar ik weet niet of dat wel door gaat. Ik denk dat ik van de week toch een virusje heb gehad in mijn buik, want nu heeft hij het. Mwahahaaaa!....... Eeeuuuhhhhh, ow nee, ik bedoel; "erg voor hem he? "


Naaaaaaa. het gaat echt helemaal nergens over. Ik heb geen nieuws verder, ga dus maar stoppen. Kijken wat de dag gaat brengen. Ik verwacht nog meer leerlingen en waarschijnlijk ook wel wat nieuwe buren. Komt vast helemaal goed allemaal, haha!

3 opmerkingen:

 1. Ik zal dus ook maar niks tegen je zeggen in deze reactie, dat is wel zo rustig voor je :-)
  Sterkte vandaag!
  xxx
  Jorine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha ilse,
  Ben er weer bij! was errug leuk zo even weg. Kom vd week even langs als je het leuk vindt. Wanneer kan je?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ilse,
  Hoop dat je dag toch nog een beetje goed is verlopen. Succes maar weer en hoop dat je morgen een betere start hebt en dus ook een betere dag.
  Hier vandaag de tweede dakkapel geplaatst en nu nog de rest. Lekker hoor elke dag de werklui om 07.00 uur op je stoep. Dat wordt straks afkikken. Liefs, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen