dinsdag 8 februari 2011

Dealdag

Vandaag was deal dag. En ik heb hem, mijn deal. Ik ga zo naar huis! MET zuurstof en MET lijn incl heparinelock (maar zonder iv medicatie)


op eigen verzoek. Eigenlijk was het plan einde van de week. Maar omdat ik me niet ziek meer voel en er thuis iemand zit die ziek is is het voor iedereen heeeeel veel handiger als ik thuis ben. En voor mijzelf ook een rustiger idee. Gelukkig waren mijn ontstekingswaardes laag en vond mijn eigen longarts het ook verantwoord en is het in goed overleg met haar en met haar vertrouwen gebeurd. Zolang ik me maar rustig hou. Na ja, dat doe ik wel, kan nog niet heel veel anders, haha! Ga lekker in mijn eigen bed bijslapen de komende tijd. Over ongeveer 4 weken niet ik terug komen op de poli. Ik ga alles op alles zetten om dat te redden!

3 opmerkingen:

 1. Is het toch doorgegaan mooi zo,veel succes thuis!

  Groeten Thomas

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey wat fijn meid! Ik hoop dat je het heeel lang vol gaat houden thuis! Super dat je met lijn bent gegaan, dat scheelt n hoop :) balen van de O2, maarja,anders kunnen we lang wachten...Super dat dr B er ook achter stond, die zekerheid moet je toch wel hebben he? k Hoop dat je nu al lekker slaapt, ik ga ook gauw!
  Dikke knuf
  Jorine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Ilse,
  Dat is geweldig. Hou vol he.
  Groetjes, Anne-Marie
  Ps. Ik vergeet jullie steeds te bedanken voor de kaart. Erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen