donderdag 12 juli 2012

Thuis dag 22

Zo, hehe, het meeste is ingepakt en geregeld. Morgen nog wat laatste medicatie halen bij de apotheek en dan zijn we er klaar voor. Na wat onderhandelen mag ik een dagje later komen, dinsdag de 17e dus. Dat is wel lekker, scheelt toch he!! Het UMCG houd tot nu toe vol dat ik daar niet in isolatie hoef, en mijn eigen longarts houd vol dat het wel moet. Maar, zo zegt ze; 'het UMG is volledig op de hoogte (of kan dat zijn) het aan hun wat ze ermee doen'. Nou ja, oke, we zien wel. Voor allebei is wat te zeggen. Af en toe een rondje lopen is wel lekker, maar een eigen kamer met douche en wc is ook wel erg prettig. Ach, ik zie het wel, de eerste keer was er ook een hotel geboekt voor mijn moeder en bleek ik ook een eigen kamer te hebben. Dus ik zie het wel dinsdag. In ieder geval is het zeker, dat als ik terug kom naar Rotterdam ik daar wel weer in isolatie moet. Lekker, een privé kamer dus, maar die zijn áltijd bezet, dus misschien maakt dat de overplaatsing lastiger...Geen idee, we zien wel, in het beste geval ga ik direct uit Groningen mee naar huis, dus daar hoop ik maar op. Meer kunnen we niet doen, ik ga (nog steeds) maar van de minst gunstige mogelijkheden uit, dan kan het alleen maar meevallen, maar ik hóóp natuurlijk anders. Stiekem begint het nu wel en beetje te kriebelen. Zouden ze het in 1 keer doen? Zou de narcose goed gaan? Zou ik écht weer naar de IC moeten en voor hoelang? En welke? (er zijn er verschillende) Welke arts zou er over me gaan? Welke verpleegkundigen zouden er zijn? Zou die ene leuke op vakantie zijn of misschien juist niet? Allemaal heeeeele belangrijke dingen in ziekenhuisland zorgen voor onrust in me hoofd en onrustige nachten. Maar we zien wel. Ik probeer er niet al te gestrest en vermoeid heen te gaan, want slaap zal ik daar al genoeg tekort komen, haha!!

Op verzoek van verschillende mensen hier alvast het adres;

Ilse van Wijngaarden
p/a UMCG
longafdeling D3VA Kamer ? (volgt nog)
Postbus 30 0001
9700 RB Groningen

Maandag of het weekeind nog een laatste thuis blogje!

4 opmerkingen:

  1. Hey Ilse
    Ja best wel spannend allemaal voor jullie beide,maar van het beste uitgaan toch..ik ga tm zondag werken,kom maandag nog ff snel om het hoekje kijken en als dat niet kan hebben we nog kontakt....hou je rustig he,liefs van ons

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Ilse, spannend hoor! Allemaal zaken waar ik niet bij nadenk maar logisch dat het dingen zijn die je bezig houdt. Duim voor je en heel veel sterkte en dikke knuffel, helpt vast ook een beetje. Groet Marcel (heb je blog toch weer gevonden :-))

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha Ilse,
    Het is inmiddels zondag en over 2 dagen ga je al naar Groningen.
    Het komt nu heel dicht bij. Heel veel sterkte en we duimen voor je dat het in 1 keer kan en dat je zo snel mogelijk terug kan.
    Liefs en een dikke knuffel van hier.
    Liefs, A-M

    BeantwoordenVerwijderen
  4. heey meis,

    Als het goed is heb je me post inmiddels weer gekregen, maar ik wil je
    vanaf hier natuurlijk heel veel succes wensen en dat het allemaal maar heel snel mag gaan! dikke knuffel Iloon
    En veel liefs en sterkte voor jullie allebei!

    BeantwoordenVerwijderen