woensdag 25 juli 2012

Ziekenhuis dag 8 I.C dag 2 in Groningen

Vanuit Groningen weer even een bericht. Ilse deed gistermiddag/avond af en toe toch haar ogen open en gaf dan aan dat ze wilde schrijven. Dit was in het begin goed te lezen en ze was daarin zeer duidelijk wat ze allemaal had meegekregen van de gesprekken en handelingen die dag. Voor mij een teken om met verpleging en arts te overleggen voor meer slaapmedicatie, want Ilse is verteld voordat ze ging slapen dat dit nu niet meer ging gebeuren. Ilse heeft nu eenmaal een paar keer verschrikkelijke ervaringen hiermee gehad op de i.c. De slaapmedicatie is toen omhoog gegaan. Vannacht was ze weer een paar keer wakker en de verpleging heeft na overleg met de arts toen weer de medicatie verhoogd, waardoor ze verder een rustige nacht heeft gehad. Ze laten haar nu nog slapen, er zit nog heel veel slijm en dat kunnen ze nu ook beter afzuigen. Morgen wordt er weer verder gekeken wat ze gaan doen.  Dittie

4 opmerkingen:

 1. Hopelijk ervaart ze deze IC opname minder erg als enkele voorgaande opnames.

  Heel veel sterkte voor jullie allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Lieve Jullie
  Hou je taai he,dikke kus en zie jullie morgen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Dittie en Ilse,
  we denken veel aan jullie! Sterkte hoor en hopelijk slaat Ilse zich er goed doorheen.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Dittie,
  Dank je voor je berichtjes op de blog. Ik ben op vakantie in ZuidFrankrijk en kan toevallig even op internet en ik ben blij dat je de blog zo up to date houdt. maar wat een teleurstelling voor jullie zeg! Vreselijk, ik vind het echt heel erg voor jullie. En nu dan zelfs te slecht om naar Rdam te gaan en dat ze op de IC ligt en nog niet goed genoeg om zelf te ademen...wat een gedoe en dat allemaal omdat er niet voldoende geluisterd werd....ik heb erg met jullie te doen en leef erg mee.
  Sterkte voor jou, t is zwaar zo....En Ilse wens ik veel lucht en kracht toe! Ik denk aan jullie en zal binnenkort wel weer smssen, hopelijk is Ilse dan weer in staat het te lezen (antwoorden hoeft niet hoor!!!)
  Dikke knuf voor jullie allemaal
  xxx
  Jorine

  BeantwoordenVerwijderen