zaterdag 21 juli 2012

Ziekenhuis dag 4

Nog even een kort berichtje van mij.

Er is eigenlijk weinig nieuws. De behandeling staat nog steeds gepland op dinsdag en tot die tijd is het eigenlijk gewoon afwachten. Ik vul mijn dagen zo veel mogelijk met slapen als ik in het ziekenhuis ben. Dat doet de buurman namelijk ook waardoor hij 's nachts wakker ligt en mij wakker houd. Vervelend is dat ik van ieder geluidje wakker word, en ik naast hem een kom kan laten ontploffen overdag, er gebeurd niks. Dus dan moet het maar even zo.

Verder ben ik een groot gedeelte van de dag in het hotel of buiten. Zomaar gezellig samen op een bankje in de zon zitten (als die er is), een klein rondje lopen of gewoon op de hotelkamer beetje lezen, zappen, badderen en slapen. Gewoon maar de dagen afwachten.

Zekerheid gaan we toch niet krijgen. Ze zeggen wel dat  ze het ons gelijk laten weten als evt maandag al blijkt dat het dinsdag zeker niet door gaat. Dan kunnen we maandag nog naar huis. En anders zien we dinsdag wel. Ik ga nu nergens meer van uit, tot ik wakker word en weet dat het gedaan is...

Als het dinsdag niet lukt denk ik niet dat ik nóg een keer terug ga komen. Niet over 6 weken, niet over 6 maanden en ook niet over 6 jaar. Ik heb mijn zakken vol. Er moet wel heel wat gebeuren wil ik dan besluiten om dit hele gedoe nog eens overhoop te halen. Als ik hier om de hoek had gewoont was het makkelijk geweest, maar dit werkt niet. Wat dat betreft kregen we donderdag ook niet het minste beetje medewerking van hier. Dat maakt het er allemaal niet makkelijker op. Maar goed, maandag zal ik jullie laten weten wat het plan is, en dan zien we wel wat de week brengt...

2 opmerkingen:

 1. Meid heel veel succes!! En ik hoop zo dat het doorgaat en dat niet alles voor niks is geweest! Ik lees het allemaal pas als ik terug ben..

  Succes en hou je haaks!
  Xxx Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey lieve jullie
  Ik ga heel hard duimen dat jullie maandag positief nieuws horen,nog ff volhouden,hou jullie taai,dikke kus van ons

  BeantwoordenVerwijderen