donderdag 21 juni 2012

Thuis dag 1

Hey Allemaal!

Hier even een kort berichtje van mij vanuit huis. Gistermiddag waren we aan het eind van de middag thuis. Toen alles laten vallen en vooral eerst en heel lang gedoucht, haha! Heeeerlijk!! Daarna wat dingetjes opgeruimd en gaan slapen. Uiteraard heerlijk geslapen in mijn eigen bed. Vandaag verder nog niks gedaan. Heb geen plannen ook. Ik hou me even rustig. Ben (nóg steeds, niet te geloven zo lang dat het duurt!) erg moe. Al moet ik wel zeggen dat het beter is dan voor mijn opname, dus we gaan de goede kant op. Vanmiddag komt de huisarts even kijken. Hij kan niet echt iets doen, maar toch komt hij steeds, zelf nu hij zelf zijn arm gebroken heeft! Hij wil me 'even zien en bijpraten', haha, aardig he!! Nou ja, goed hoor, kom maar! Liever zo'n huisarts dan een van de spookverhalen die je tegenwoordig hoort!

3 opmerkingen:

 1. Hey Ilse
  Jeetje wat een verassing,gisteren drukke dag dus je blog niet gelezen...lekker thuis dat is mooi,lekker in je eigen bedje,hoop dat je snel wat opknapt,zien elkaar,liefs liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ilse,
  Ook ik gisteren je blog niet gelezen en nu lees ik dat je thuis bent. Geweldig en dat dat maar lang zo mag blijven. Wel heel erg van je mede patiënt dat zijn geen fijne berichten. Slaap maar lekker in je eigen bed en tot morgen.
  groetjes, A-M

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Ilse, goed om te lezen dat je weer thuis bent. Lekker bijkomen en genieten!

  BeantwoordenVerwijderen