zaterdag 25 september 2010

Zaterdag week 1 dag 3

Zo, vannacht heerlijk geslapen op mijn prive kamer. Lekker donker (raam in de deur mooi afgeplakt met aluminiumfoli!) en rustig, prefect! Gisteren aan het eind van de middag toch nog een picc-lijn gekregen, weer in mijn rechter arm. Ging, goed, niks byzonders, was (toen ze eenmaal begonnen waren) met 20 minutjes klaar. HAHA, het kost meer tijd om alles voor te bereiden, af te plakken en de ader op te zoeken met de echo dan het hele gebeuren zelf! Maar goed, zo had ik dus nog een uitje en was de dag gisteren (na ook al de verhuizing, dus alles opnieuw instaleren) snel om. ;-) Vandaag rustig dagje, echt weekeind. Net bloed geprikt. Of eigenlijk afgetapt (jawel uit die lijn, handig!) en verder is het het weekeind uitzitten tot maandag. Misschien dat er nog een dok langsloopt, dat is altijd maar afwachten. Ligt er een beetje aan wie er dienst heeft..... In princiepe komen ze in de weekeinden alleen als er bijzonderheden zijn... Of als hun vinden dat er bijzonderheden zijn, haha. Maar voor zover ík weet heb ik die niet, dusssssssss we zien wel!

6 opmerkingen:

 1. Goedemoregen
  Fijn hoor dat je lekker geslapen heb,ha ha kan ook niet anders als je alles afplakt met aluminiumfolie,waar het al niet handig voor is.
  Hopenlijk heb je een rustig dagje,de artsen zouden wel niet langs komen want er is niets bijzonders(ha ha nee hoor)nou joh het is toch shit weer dus lekker genieten van je laptoppie en we horen elkaar vandaag nog
  Liefs Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heey lief!
  Dus toch n doc gezien he... Dr Baas nog wel zelfs!
  Take care!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, het begint vaste prik te worden om je belevenissen te lezen. Komt allemaal bekend voor! ik ben vanmorgen al vroeg met tommie naar de voetbal geweest in Papendrecht en..... We hebben gewonnen dus de dag is top begonnen. fine dag en groetjes marcel en de rest van de fam (ook van mn vader en moeder want voor hun is dit te lastig maar ik hou ze op de hoogte!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo daar ben ik ook weer, nou het is inderdaad k.... weer ik ben vandaag gorinchem geweest botenbeurs koud en nat maar ja we zijn er even uit he , nou je had goed geslapen gelukkig maar . nou ik hoor je wel weer groetjes uit dordt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ilse,
  Hoe gaat het nu met je.
  Ik mis je heel erg.
  Kom je snel uit het ziekenhuis?
  Ik hoop dat je snel bij ons nieuwe huis komt kijken.
  Kusjes Daan en Bram

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Daan:

  Hoi Bram en Daan, Ik weet niet hoe lang ik nog in het ziekenhuis moet blijven... Ik mis jullie ook hoor! Maar als ik thuis ben kom ik zeker snel naar jullie nieuwe huis kijken!!

  Dikke kus Ilse

  BeantwoordenVerwijderen