zondag 12 september 2010

Thuis weekeind 2

OOOHHHH, gisteren lekker, echt TË lekker geBBQd! HHHHMMMM lekker in het zonnetje gezeten, helemaal goed! Beetje jammer dat ik toch echt wel zeker 2 uur in de zon heb gezeten en je er echt helemaal NIKS van ziet. Nog niet een heeeeeeel klein beetje, maaar ok, lekker was het wel! Goed uitgekozen ook, gisteren zon en lekker warm, vandaag koud en regen. Dus vandaag tv-hang-bank-dag! CHILL! ;-)

4 opmerkingen:

 1. Ha ha ja dat was goed getimed he met dat weer,volgens mij heb je helemaal niet zoveel gegeten,maar was leuk met zijn allen,inderdaad vandaag bank hangen,pyamadag ha ha
  liefs Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Ilse,

  Lekker hoor, neem het er gewoon van als het even gaat. Ik heb ook even in de zon gezeten, zo'n 20 minuten, maar bij mij zie je het dus wél. Ik was meteen weer zo rood als een kreeft. Zal de cellcept wel zijn, staat niet voor niets op de verpakking dat je uit moet kijken met zonlicht ;-)
  Lekker dagje bankhangen kan nooit kwaad, is er het weer voor ook. Ik moet weg, maar zou ook liefst met mn boek op de bank kruipen. Morgen weer naar t zkh, heb er nu al zin in. Zal ze de groeten van je doen;-)
  Liefs van mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ilse,

  Volgens mij gaat het schrijven je steeds makkelijker af. Het leest anders makkelijk en prettig weg. Gelukkig werkt je computer ook mee.
  Ik ben blij voor jou en je moeder dat je nog steeds thuis bent. Heb je toch mooi zo'n mooie dag als gisteren nog even kunnen meepikken. Vandaag lekker bankhangdag. Misschien nog een leuk filmpje pakken ? Wij moeten nog even op familiebezoek in rotterdam. Als het lukt kom ik volgende week een bakkie doen. Zijn er nog dagen dat het niet uitkomt ? Zoals bevoorbeeld de tandarts ? Ik zou het toch rot vinden als deze weer de dupe wordt van mijn bezoekje. Ha ha.

  Groetjes yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi ilse ,
  al weer ff ..geleden , heb ff je blogs zitten lezen.
  dus wel aan het genieten gelukkig , nu je weer thuis bent.
  lkkr in het zonnetje gezeten (niet bruiner dan mij worden he :)) hahaha
  verders nog op visite geweest , en ....ruzie met je computer :):):) hahaha
  nou , fijn om te horen dat alles zo goed gaat ...
  ga lkkr zo door hoor ......
  oja ...mijn ouders hebben een paar kaarten van het erasmus gehad , lief he ...hahha
  bleken kaarten te zijn die ze naar jouw hadden gestuurd , natuurlijk je achternaam niet wisten , dus referentie aan kamernummer en afdeling en voornaam.
  maar.....terug gestuurd.
  nou ...ze bedoelde het in ieder geval goed.

  ik zal ze jouw e-mail adres geven als je dat niet vervelend vindt.

  nou beterschap ...elke dag weer een beetje meer opknappen...

  spreek je weer snellllllllll

  toedeloe
  Ram.

  BeantwoordenVerwijderen