dinsdag 7 september 2010

THUIS dinsdag ->polidag!

Jawel, de polidag is gewoon THUIS-dinsdag geworden. Ik slaap vannacht dus weer heerlijk in mijn eigen bed! Vandaag bijna de hele dag in en om het ZH geweest. De gemeente Rotterdam had bedacht dat 1 weg naar het ZH best genoeg was..... klein inschattingsfoutje..... Dus heen EN terug drama. Maar ok, ik mocht dus in ieder geval mee terug! Het was een beetje op het randje, want mijn longfunctie was iets achteruit gegaan. (heb gewoon het weer daar de schuld van gegeven ;-) ) en mijn saturatie (zuurstofgehalte in mijn bloed) was zonder extra zuurstof goed. Als dat niet goed was geweest had ik moeten blijven. MAAAAAAR gelukkig was dat dus niet zo en mocht ik lekker mee terug. Moet wel volgende week woensdag al weer terug omdat we "op de ondergrens zitten". Yep, ok, ondergrens of niet, thuis is thuis! "Maar als het minder wordt, en je zuurstof nodig hebt, niet te lang wachten met komen hoor, iedereen (lees alle artsen) is er van op de hoogte dat je slecht bent thuis". JAHAAA,! (zucht)  Als het niet gaat kom ik wel...... als het écht, écht niet gaat!....... ;-)

1 opmerking:

  1. En dat écht niet gaan, dat duurt altijd heeeeeeeeeeel lang. Dan moet je toch echt wel heel erg ziek zijn he, wil je vrijwillig bellen. Zeker als je net pas thuis bent.... Bovendien, dan begint t hele gedoe weer van voren af aan; augmentinkuurtje, hee dat werkt niet (goh wat vreemd he? En dat al na 10.000keer, zou je dan toch resistent zijn???) laten we eens wisselen naar een ander ab. Dat na drie dagen weer terug naar oraal of gewoon een heel ander middel en zo mag je de hele apotheek weer uitproberen. Maar gewoon een hele kuur afmaken is niet aan de orde, want stel dat t zou werken.....
    Fijn dat je weer mee naar huis mocht, dat is altijd beter he? En dat smoesje van t weer komt me erg bekend voor ;-) En als t het weer niet is, kun je altijd nog zeggen dat de lift het niet deed, dat heb ik ook meerdere malen gedaan en dat werkte ook. Of je hebt gewoon nét een heel slechte dag, terwijl het thuis juist zo goed gaat...Nouja je weet er zelf ook genoeg waarschijnlijk, als doorgewinterde hypochonder;-)
    Liefs van die andere hypochonder!

    BeantwoordenVerwijderen