woensdag 18 april 2012

thuis dag 41

Weer even een update. Morgen mag ik weer naar de derma poli, dus dan een uitgebreider verslag daarna of ergens in het weekeind. De zwachtels zitten er *met veel pijnstilling* nog om heen. Ze zijn nog steeds heel dik, allebei mijn onderbenen, en heel pijnlijk ook. als ik morgen totaal geen verschil zie moet ik nog maar even bedenken of ik weer een week zo met dit gedoe ga lopen. Denk het niet. Denk dat als ik vind dat het niet genoeg geholpen heeft ik er gewoon mee stop...maar goed, dat zien we morgen wel. Verder ben ik al een paar dagen niet echt lekker, maar vanaf vanmorgen ineens echt benauwd. lage saturatie, meer pijn en bovendien heb ik mijn ribben gekneusd (denk ik). Toen ik in bed lag wilde ik een boekje oprapen van de grond *vroeger ging dat heel soepel en zonder problemen* maar toen ik met mijn hand op de grond was (en de rest van mijn  lijf nog ik bed) bleek dat 'vroeger' langer geleden was dan ik had verwacht en dacht ik; ' goh, ik geloof niet dat ik dit nog kan'. Toen kon ik kiezen, met veel pijn en moeite terug mijn bed in of mezelf maar helemaal min of meer uit me bed laten vallen....Heb ik voor het eerste gekozen waardoor mijn ribben langs de houten rand van me bed schuurden. En dat deed behoorlijk pijn. Nog. Het is blauwig-bruining-paarsig-groenig en doet zeer met ademen en bewegen. Maar het knakt niet zoals toen, dus ik denk niet dat het gebroken is. Het doet nu ook pijn als je er aan zit, (op duwt of zo) dat was toen ze gebroken waren niet. Toen kon je gek genoeg duwen wat je wilde zonder probleem. Gek lijf!.. Maar goed, benauwd, meer slijm en nu dat erbij is geen handige combinatie...Ach we zien wel....Morgen naar de derma, kan ik haar de schuld geven dat ze het vocht uit me benen in me longen heeft geperst, ahhaha!! En vrijdag naar de tandarts....bbbbbrrr ik heb nog nooit een gaatje of zo gehad en toch vind ik het altijd een beetje eng...haha! Tot later!

3 opmerkingen:

 1. He Ilse
  Rustig aan en hou je taai he,succes morgen,dikke kus van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha ilse,
  klinkt lekker allemaal. Vooral die tandarts... Succes met de bezoeken en hopelijk herstellen je ribben en ook de rest van je lijf snel.

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo meiden, nou ben benieuwd wat ze daar gezegt hebben ? (benen)ik lees het wel , verder is het hier rustig , ps nog bedankt he .
  gr uit dordt xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen