vrijdag 19 april 2013

Thuis dag 45

Zo, daar ben ik weer even met een blogje!

Woensdag bij mijn longarts op de poli geweest. Mijn longfunctie was, zoals ik zelf al gevoeld had, nu in mijn 'goede' toestand gehalveerd van wat ik 'vroeger' kon bereiken. Een duidelijke oorzaak is er niet voor. Door de resistente bacterie kan het in principe niet, maar waar het wel aan ligt kon ze ook niet zeggen. Verder had ze een vermoeden dat ik weer een bloedtransfusie nodig had, omdat mijn HB bij ontslag eigenlijk al te laag was. Nu vond ze me erg bleek en samen met de eindeloze vermoeidheid zou het daar wel eens aan kunnen liggen. Dus er is bloed afgenomen om dat na te kijken. Verder zag mijn sputum er ook niet goed uit, dus ook dat is op kweek gezet. De afspraak met de chirurg krijg ik thuis gestuurd en met hem moet ik bespreken of hij er gelijk een nieuwe pac in wil zetten als hij de oude eruit haalt, of dat hij het ook in 2 keer wil splitsen. Dat kom ze zelf niet zo goed inschatten, omdat de chirurg die dit altijd deed het niet meer doet en er nu twee nieuwe zijn, dus dat is afwachten. Maar ik ga uiteraard wel een betoog houden om het in 1 keer EN onder narcose te doen, haha!

Veder gisteren natuurlijk naar de kaakchirurg waar ik zo tegen op zag. De prikjes waren wat gevoelig, verder vond ik het gewoon eng omdat hij eerst een stuk van mijn tand af sleep en hem toen ik stukjes brak om hem er zo uit te halen. Nu de verdoving is uitgewerkt voel ik het aardig goed. Het stuk eromheen is ook helemaal dik, en ik voel het hechtdraadje steeds zitten haha! Maar gelukkig gaat dat vanzelf weg. We zien wel hoe het loopt, maar als het vanaf nu alleen nog maar beter word is het me uiteindelijk best meegevallen, gelukkig!

Verder heb ik geloof ik voor nu even weinig nieuws. Als ik me maandag goed genoeg voel ga ik er gewoon heen en dan zullen we wel zien wat er nog over is van mijn spieren en conditie, haha!

2 opmerkingen:

  1. Hey Ilse
    Hoop echt dat je morgen naar die therapie kan...beetje conditie opbouwen, duim voor je, dikke kus van ons

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En is het gelukt bij de therapie ??? gaat het met je tenen alweer wat beter ? elke dag stapje verder je kan het gr uit dordt xxxx

    BeantwoordenVerwijderen