dinsdag 3 december 2013

Thuis dag 22


 Afgelopen weekeind een heel leuk weekeind gehad. We zijn een weekeindje naar Limburg geweest. We sliepen in een hotel in Maastricht, een oud kasteel, prachtig en natuurlijk mét eigen oprijlaan. De plaatsjes geven een beetje een indruk van hoe het eruit zag, maar in het echt is het nog veel mooier......Uiteraard hadden we een eigen oprijlaan, haha!


De zuurstof was prima geregeld, die stond al klaar op onze kamer toen we aankwamen. En dat was maar goed ook. Blijkbaar hadden ze nog niet zo lang geleden iets geverfd of zo en dat vonden mijn longen niet leuk. Mijn ogen en mijn neus ook niet. Ik bleek niezen, ogen druppelen, piepen en dat werd met de dag erger. Maar ik had besloten me nu eens niet tegen te laten houden door mijn lijf. Het was tenslotte maar een weekeindje. En dat is gelukt. We hebben het vol gemaakt en het was hartstikke leuk. We zijn onder andere naar de kerstmarkten in de grotten geweest (ook fijn voor mijn longen, luchtvochtigheid van 94% ), kerstparade gezien en veel terrasjes. Maar mijn beslissing stond vast en dus hebben we gewoon alles gedaan wat we wilden. Wel op een tempo van een bejaarde, maar dat maakt niet uit. Het is gelukt! Daar betaal ik  nu de prijs voor. Mijn longen zitten dicht, piepen, maken meer slijm aan en de pijn rondom mijn longen en ribben ed is veel erger geworden. Ik hoop dat het vanzelf weer weg trek. Deze week doe ik lekker rustig aan. De kerstmarkten waren erg gezellig!!!
Ook de optocht was leuk om een keer mee te maken!En natuurlijk is het kasteel in het donker ook erg mooi.


Tot de volgende blog! Hopelijk nog steeds vanaf huis!

4 opmerkingen:

 1. Wow, dat ziet er gewoon vorstelijk uit zeg! Super chique!!
  Jammer dat de omstandigheden wat minder goed waren voor je longen. Wel toppie dat je het volgehouden hebt! Sterkte met de na-sleep......dat is altijd balen he als die erachteraan komt. Maar toch, alles wat je gezien en beleefd hebt, was het wel waard. Fijn!!
  Beterschap.
  Knuffels
  Jorine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Ilse
  Dat ziet er goed uit,lekker toch,heb je maar gehad, nu idd lekker uitrustten en hopen dat je snel weer wat opknapt,liefs van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ilse,
  Ziet er erg leuk uit. Hopelijk voel je je nu weer iets beter. Fijn weekend. Liefs, Am

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Ilse
  Jeetje toch niet gelukt om thuis te blijven, jammer hoor, nu maar gauw weer opknappen daar in dat ziekenhuis,denk aan je, kus van ons

  BeantwoordenVerwijderen