vrijdag 13 december 2013

Thuis dag 1

Ja, ik ben weer thuis sinds gistermiddag.

De bacterie die gevonden is, bleek ook gevoelig voor tabletten, en dus zit ik me nu thuis ellendig te voelen. Ik heb geen energie, veel pijn, veel slijm, enorme hoofdpijn en direct een hogere extra zuurstof behoefte omdat je thuis automatisch meer beweegt. En dat wil ik ook. Ik kan niet heel de dag op mijn bed liggen en niks doen, tenzij ik echt bijna stik. Zo erg is het dus niet, maar ook verre van goed. Eigenlijk nog hetzelfde als toen ik ging, alleen is de koorts weg en zijn de ontstekingswaardes gezakt. 

Ik heb er weinig vertrouwen in dat het zo goed komt, maar goed, we zullen zien. Ik ga in ieder geval proberen de rest van dit jaar thuis te blijven want mijn eigen bed sliep toch een stuk fijner! ;-)

Vanmiddag mag ik gelijk weer terug naar het zh. Dit keer naar de oogpoli. Mijn favoriete poli sinds die een keer(4!) uur uitliep. Ik moet er nu pas om half 4 zijn, dus dát zal nu niet gebeuren denk ik, haha! Maar zin heb ik allerminst....Maar goed, als ik wil weten waarom mijn zicht achteruit gaat zal ik er toch een keer aan moeten geloven.....We zullen wel zien......Ga nu mijn bed weer opzoeken, beetje voorslapen. Of naslapen. Maar net hoe je het bekijkt! ;-)

3 opmerkingen:

 1. Fijn dat je weer thuis bent! Hopelijk knap je toch op, als de tabletten hun werk gaan doen.
  Succes bij de oogarts. Wow, dat is bizar lang uitlopen zeg...nu kan dat niet idd :) Hopelijk valt de uitslag mee.
  Liefs
  Jorine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Ilse
  Idd hopen dat je de rest van het jaar thuis kan zijn, rustig aan en hou je taai,kus van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Ilse
  Zet hem op he,hoop echt dat je thuis kan blijven,duim voor je,liefs van ons

  BeantwoordenVerwijderen