vrijdag 15 februari 2013

Thuis dag 6

Tijd voor weer eens een blogje. Ik heb niet zo heel veel nieuws. De afgelopen week ben ik bezig geweest met van alles en nog wat. De dagen vlogen voorbij. Dat komt vooral omdat alles 3 x zo lang duurt.  Mijn hele lijf doet vreselijk pijn. Nog veel meer dan aan het begin van de week. Zonder pijnstillig kan ik me letterlijk amper bewegen. En als ik wat doe, gaat na 10 seconden alle spieren verkrampen. In mijn armen als ik mijn haar op een staart doe, ik mijn rug als ik mijn bed op maak, ik mijn benen als ik loop of stil sta aan het aanrecht. En niet zomaar een gevoel van krap, maar zo erg dat ik er echt niet door heen kan gaan, of het kan negeren. Geen idee hoe dat komt. Het word er in de loop van de afgelopen week niet beter op. Gelukkig ziet de huisarts dat ook en gaat hij mailen met mijn longarts.
Of eigenlijk gaat hij mailen over het vocht dat ik nog steeds vast hou. En het word met de dag erger. Ik heb de hele dag dort, maar ik plas de hele dag niet. Ik drink minimaal 2,5 liter, en ga alleen als ik uit bed kom, en als ik naar bed naar de wc. Niet omdat ik moet, maar uit gewoonte. Hopelijk besluiten ze er iets aan te doen, want dit gaat gewoon niet. We wachten het maar af...
Verder is er weinig nieuws te vertellen, ik ga lekker mijn bed in. Fijn weekeind allemaal!

2 opmerkingen:

 1. Hey Ilse
  Schiet niet op he, jammer, rustig aan he, liefs van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ilse, ik lees je blog al een tijdje en dacht nu reageer ik eens. Erg vervelend voor je dat je die kramp er bij krijgt, zou dat een bijwerking van een medicijn kunnen zijn, of zou het toch uit je rug komen?
  Ik heb een neeuro stimulator tegen pijn in de rug,kan me, wat de rug aangaat wel iets bij voorstellen, je hebt het al zwaar genoeg zonder.
  Ik hoop dat er snel een oplossing komt voor die extra pijnen, en dat je in ieder geval langer thuis kan blijven.
  Veel sterkte toegewenst, groetjes bea

  BeantwoordenVerwijderen