woensdag 10 oktober 2012

Thuis dag 6

Ik heb goed en slecht nieuws, laten we met het eerste beginnen; Ik ben nog thuis!

Minder goed is het dat het nog steeds niet heel veel beter gaat. Het blijft tobben. Maar voor mijn gevoel lijken mijn longen vandaag wel wat meer open. Dus de huisarts liet de keus aan mij. Dat is natuurlijk niet zo moeilijk, ik red me, met de hulp van mijn moeder best. Of eigenlijk doe ik letterlijk niks, alleen maar op bed liggen en slapen. Maar ik heb nu ook geen behoefte om iets anders te doen, dus ik geef er maar aan toe in de hoop dat het echt stapjes vooruit blijft gaan en ik niet morgen of vrijdag alsnog naar Rotterdam moet...

Dus.

Ik ga maar weer verder slapen. Meer nieuws heb ik ook niet. Niks anders gedaan dan gelegen en geslapen. Is mijn hobby deze week, haha! ;)

Ik baal wel een beetje, want de laatste dagen zie ik heel slecht. Letters in tijdschriften of smsjes op mijn telefoon kan ik amper zien. Dan moet ik hem heel ver weg houden. Soms helpt dat, soms niet. Ik heb wel een bril van jaren geleden, dus die heb ik nu op als ik iets moet lezen. Dan is het iets scherper, maar nog steeds niet duidelijk te zien. Dus ik wil een keer bij een opticien mijn ogen laten meten. Misschien is het met een andere bril op te lossen. Dat hoop ik eigenlijk. Anders houd het waarschijnlijk in dat de staar ineens veel erger is geworden. En daar kunnen ze alleen in het ziekenhuis bij de oogarts iets aan doen. En dat lijkt me doodeng, dus daar denk ik nog maar even niet aan. Ik heb deze dagen toch vooral mijn ogen dicht, haha!

Tot later, zodra er nieuws is weer een blogje, en anders vrijdag of het weekeind sowieso nog wel even een update....

Doei!

4 opmerkingen:

 1. Hey Ilse
  Lijkt me heerlijk zo,n hobby....slapen ha ha,lekker rustten en de rest komt later,hou je taai,kus van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo meiden gelukkig nog thuis , je doet je best met de nodige hulp.
  indien je ma het nog lukt he , i.v.m haar zere knieën , lukt dat een beetje . verder hier alles rustig . gr uit dordt xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi,
  Fijn dat je nog tuis bent en hopelijk gaat het nu elke dag wat beter worden. Jammer van je ogen!
  Houd je taai en groetjes van hier. Liefs A-M

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi ilse en dittie,fijn dat je nog thuis bent!!!
  Nou kleine stapjes vooruit is goed! Toch? Voor je gevoel duurt het te lang natuurlijk,maar rust is goed!!! Groetjes sandra.

  BeantwoordenVerwijderen