woensdag 3 oktober 2012

Halve thuisdag

Hallo lieve volgers,

Even een kort berichte om jullie te laten weten dat we weer veilig thuis zijn. In de loop van de middag waren we thuis. Nu moeten we de komende week alles nog opruimen en een plekje geven, want de spullen die de vorige keren in tassen konden blijven voor een volgende keer Groningen kunnen nu weer terug in de kast. We hebben nu dus meer werk, maar dat geeft niet. Het komt vooral op mijn moeder aan.

Ik heb vandaag gemerkt dat het toch allemaal behoorlijk tegen valt. Erg moe en veel pijn. Gewoon niet lekker. Maar we hebben de tijd. Het is ook nog geen week geleden, dus het kan ook niet anders, maar ik heb gewoon geen geduld, haha! Maar goed, ik hou me rustig de komende weken en luister goed naar mijn lichaam. Misschien dat het dan lukt zonder binnenkort naar Rotterdam te moeten voor een opname. Vanaf morgen komt de huisarts weer iedere middag, dus de lijntjes zijn kort. Dat is fijn.

Dit was het even voor nu. Ik ga lekker mijn bedje in. Zal morgen denk ik een wat uitgebreidere blog schrijven. Als dat niet lukt, geen zorgen, dan is het er gewoon niet van gekomen, dat komt hij vrijdag. Geen nieuws is goed nieuws. Maar ik zal proberen de komende tijd even om de dag te schrijven ofzo... We zien wel hoe het loopt....geen idee, maar jullie blijven, hoe dan ook op de hoogte!

Tot later!

2 opmerkingen:

  1. Hey Ilse
    Rustig aan en hopelijk opknappen...al duurt het weken....maar misschien daarna een beetje normaal leven zonder ziekenhuizen,hou je taai,kus van ons

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo meiden welkom terug en nu maar hopen dat alles snel beter gaat . gr uit dordt xxx

    BeantwoordenVerwijderen