vrijdag 24 augustus 2012

Thuis dag 22

Eindelijk weer eens een berichtje van mij. Ik neem me al een paar dagen voor om weer eens wat te schrijven, maar het kwam er steeds niet van. De blog van maandag was ook al een beetje kort, omdat ik zo moe was van het weekeind, dus dat ga ik nu goedmaken, haha!! De efteling was maar 1 nachtje, maar voor ons gevoel zijn we veel langer weg geweest! Dat komt denk ik omdat we zaterdagochtend om 10 uur al in gecheckt waren in het hotel en al het park in konden. Die dag bleven we (met een tussenstop voor een middagdutje en het diner) tot 24.00 uur in het park. De volgende dag waren we rond 10.30 uur in het park tot 17.00 uur. We zijn in een paar attracties geweest en natuurlijk de shows van aquanura en Ravelijn. Het was echt een super leuk weekeind. Heel vermoeiend, maar wel heel leuk!

Aan het begin van de week hebben we niet zo veel gedaan. Vooral uitgerust van het weekeind en gewoon een beetje thuis geweest. De dagen thuis gaan best snel. Ik ben meestal rond 8 uur op. Voordat ik dan gegeten heb en aangekleed ben is het al snel half 10. Meestal drinken we dan eerst thee ofzo. Daarna gaat mijn moeder meestal iets van boodschappen doen, naar de apotheek of zo iets en ik mijn mail, blog etc bekijken en evt schrijven. Als dat klaar is gaan we eten en meestal rond 12.15 naar bed. Afhankelijk van hoe laat de huisarts en de fysio komen ben ik er tussen 14.00 en 15.00 uur uit. De huisarts weten we meestal niet hoe laat hij komt, alleen dát hij komt. En als hij 's middags niet is geweest komt hij 's avonds, maar dat gebeurd gelukkig niet zo vaak. De fysio komt altijd om 14.00uur. Die komt voor mijn voet. Het gevoel is vrijwel normaal, maar nog steeds kan ik hem niet zoals mijn andere voet bewegen. Al kan hij al wel meer dan toen ik uit het ziekenhuis kwam. Lopen gaat ook steeds makkelijker, maar de fysio wil dat het weer helemaal word zoals het hoort. En ik ook, haha! Ik kan nu ook geen auto rijden enzo. Het is precies de voet waarmee ik rem en gas geef en ik heb geen automaat, dus die andere is voor de versnelling. Niet echt handig, als je voet op het gas staat en hij kan er niet meer af he, haha! Dus iedere middag is gevuld met bezoekjes van hun. Verder doen we 's middags weinig. Rond 17.00 uur eten we. Daarna doen we meestal niks meer. Beetje zappen, koppie thee en meestal ga ik rond 20.00 uur alweer naar bed tot d volgende ochtend. Dat is een 'normale'dag nu. De dagen dat het redelijk gaat. De dagen dat het minder goed gaat doe ik eigenlijk niks. Lig ik alleen maar op bed, boven of beneden.

Het bed beneden in de huiskamer is gisteren omgerolen. Na een half jaar moet het van een ander bedrijf komen, anders word het niet meer vergoed. Gelukkig kwam het goed uit en kwamen ze het oude bed eerst halen en 3 kwartier later het andere brengen. Het bleek dat er met beiden bedrijven geen afspraak viel te maken over een tijd. Ze konden alleen zeggen of ze 's morgens of 's middags kwamen. Als we wilde vast zetten of ze 's morgens of 's middags kwamen moesten we 70 euro betalen. Dan kon het wél. Dat hebben we dus niet gedaan, met het risico dat we even met 2 bedden in de huiskamer zaten. (waar eigenlijk geen plek voor is) Maar gelukkig kwamen ze precies na elkaar in de goede volgorde, dus dat kwam goed uit!

Verder zijn we woensdag met mijn oom en tante naar Zeeland geweest. Die hadden allebei nog vakantie en vroegen of wij een dagje mee gingen. Dus dat deden we, lekker naar het strand, de kleine dorpjes door en 's avonds lekker uit eten geweest. Super leuk!! Dus nu ben ik kapot, maar dat geeft niet, we weten waar het van is, moe maar voldaan zullen we maar zeggen;)

Al met al was het dus best een drukke week. Eerst de bbq, toen de efteling en Zeeland. Vermoeiend, maar wel super leuk! Dan merk ik pas dat ik écht niks meer gewend ben. Ik ben zo snel moe, mijn spierkracht is weg, alles moet ik opnieuw opbouwen. Ik hoop dat ik snel weer in Groningen terecht kan zodat ik niet nu alles op moet bouwen om dat dan in Groningen en de weken erna weer af te laten breken en vervolgens wéér op te moeten bouwen. Dat heb ik iets te vaak gedaan de afgelopen jaren. Begin volgende maand moet ik op de poli komen. Ik hoop dat ze dan snel weer naar Groningen belt en dat ik snel aan de beurt ben. Ik wil voor de feestdagen en het liefst voor mijn verjaardag in November klaar zijn. Maar of dat haalbaar is weet ik niet. Ik hoop het wel.

Dat was het nieuws even voor deze week. Hier onder nog een foto bij de zee op een grasveldje...


3 opmerkingen:

 1. Hey Ilse
  Ha ha ja een foto zonder je ma ....rustig aan he,liefs van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Ilse,
  Fijn dat je allemaal van die leuke dingen hebt gedaan. Dat is weer iets om op terug te kijken en dan in positieve zin want al die negatieve energie van zh-land word je niet blij van.
  Rust lekker uit en een goed weekend. Groetjes ook voor je moeder.
  Liefs, A-M

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super dat jullie zo'n fijne week hebben gehad !! Hou je veel positieve energie van over. Fijn weekend, lekker uitrusten, liefs vanuit Zwijndrecht

  BeantwoordenVerwijderen